De Horeca Bazaar

MagicFX elektrische confetti kanon 50cm donkerblauw

Maak van uw feest een knallend feest met onze MagicFX confetti shooters! Deze confetti shooter snel bezorgd bij u thuis!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Confetti, confetti en nog eens confetti! Op ieder evenement is wel confetti te vinden! Tijdens een optreden van een DJ, tijdens de drop van een nummer of na afloop van het optreden. Confetti zorgt eigenlijk altijd voor een WOW-effect, en onze confetti shooters al helemaal! Met een druk op de knop lanceert u een magistrale confetti regen! Hierdoor zal uw evenement al snel als onvergetelijk worden ervaren!

Confetti shooters zorgen voor het ideale effect!!

Tegenwoordig is het prikkelen van de feestgangers steeds belangrijker. De feestgangers willen door van alles geprikkeld worden! Van lichtjes tot geluid tot de producten zelf. De Horeca Bazaar zorgt ervoor dat uw evenement hieraan kan voldoen. Wij bieden naast de MagicFX confetti shooters ook al onze promotionele artikelen aan met de laagste prijsgarantie! Onder deze promotionele artikelen vallen onder andere onze bedrukte trucker caps en de sound activated LED armbandjes. Deze hebben de mogelijkheid om bedrukt te worden met uw slogan of logo! Doordat de feestgangers geprikkeld worden door de producten en uw logo of slogan, zal uw onderneming gegarandeerd blijven hangen!

Al onze feestartikelen met de laagsteprijsgarantie

Wij kunnen u de laagste prijsgarantie bieden! Maar hoe doen wij dit? Wij kopen onze producten in bij de directe bron, maar het is niet alleen dat! Naast dat wij onze producten bij de directe bron kopen, kopen wij ze meteen grootschalig in! Hierdoor creëren wij enorme schaalvoordelen. Met deze schaalvoordelen kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Confetti shooters kopen, elektrisch 50cm
Confetti shooters kopen, elektrisch 50cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.15
1 10 9.1 2889
10 10