De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm wit

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Alle confetti shooters zijn snel leverbaar!

Confetti shooters kopen, elektrisch 80cm Confetti alle kleure papier-metallic automatische confetti schieters MagicFX
Confetti staat al meer dan een eeuw bovenaan ieders lijstje van feestartikelen. Wanneer u aan confetti denkt, denkt u automatisch aan feest, aan beleving. Al in de 19de eeuw maakte men gebruik van confetti om feestelijke gelegenheden te vieren. Tegenwoordig wordt er nog steeds veelvuldig gebruik gemaakt van confetti maar dan vaak in de vorm van een confetti kanon of zelfs elektrisch confetti kanon. De confetti shooter is de festival gadget bij uitstek; confetti schieten over de gehele menigte, adembenemend. Ook voor horecagelegenheden, bruiloften, bedrijfsfeestjes, etc is het confetti kanon de ideale party gadget. Breng uw gasten in extase, creëer het WOW-effect en zorg ervoor dat u met onze confetti kanonnen het hoogtepunt van uw avond extra benadrukt.

Het confetti kanon online kopen kan al vanaf een stuk. Bent u geïnteresseerd om meer dan 300 witte elektrische confetti shooters te bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Elektrische confetti kanonnen online kopen doet u bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland!

Tip: wij krijgen erg veel aanvragen voor onze witte confetti voor themafeesten of bruiloften met als thema "wit". Om uw themafeest extra kracht bij te zetten kunt u onze confetti kanonnen wellicht ideaal combineren met onze andere witte feestartikelen.
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."
Ook iets voor jou?
witte foamsticks

Foam sticks wit

Led foam sticks online kopen doet u bij De Horeca Bazaar. Wij bieden de witte led foam sticks aan tegen de laagste prijs en kunnen direct uit voorraad leveren!

Vanaf
0,54
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
Shotglaasjes wit 2,5cl

Shotglaasjes wit - 2,5cl

Chique witte shotglaasjes van 2,5cl; gegarandeerd de laagste prijs van Nederland en België!

Vanaf
0,35
Per stuk