De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm roze

Start uw feest knallend met onze elektrische confetti shooters! Deze confetti shooters zijn gemakkelijk in te stellen, een echt feest dus!

De MagicFX confetti shooters zijn een van de hardlopers op onze site. Dit komt doordat deze confetti shooters uitermate geschikt zijn voor festivals. Door de lengte van 80cm schiet deze confetti shooters wel 12 tot 14 meter ver! Dit geeft een enorm vet effect tijdens bepaalde optredens of opkomsten. Door deze knallende acts en opkomsten zal uw festival niet snel vergeten worden door de feestvierders! Daarnaast is dit ook hartstikke vet op foto’s zoals de afterfoto’s. Een hele wolk met confetti is super indrukwekkend. Veel feestgangers die dit zien zullen spijt hebben dat ze niet gegaan zijn!

Combineer uw confetti shooters met veel andere feestartikelen!

Naast onze MagicFX confetti shooters hebben we nog veel meer andere vette partygadgets in ons assortiment waardoor u uw festival onvergetelijk kan maken! Zo hebben wij sound activated LED armbandjes. Deze armbandjes geven licht op de maat van de muziek. Iedereen staat op een festival natuurlijk met zijn of haar handen in de lucht, door deze lichtgevende armbandjes creëert dit echt een WOW-effect! Nog een kleine maar leuke toevoeging zijn onze LED ijsblokjes. Deze ijsblokjes zijn natuurlijk niet koud, maar geven wel licht als ze in aanraking komen me water. Hierdoor geeft u het drankje van de feestgangers een fascinerend effect!

Alle MagicFX confetti shooters tegen een enorm lage prijs!

Een WOW-effect creëren is natuurlijk al een opdracht op zich. Maar meestal hangt daar ook een aardig prijskaartje aan. Wij willen dit graag tegengaan. Dit doen we door onze manier van handel. Wij kopen al onze producten grootschalig in, hierdoor worden er enorme schaalvoordelen gecreëerd. Door middel van deze schaalvoordelen kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders alsnog een van onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan! Hierdoor hoeft een WOW-effect dus helemaal niet zo duur te zijn.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
9.12