De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm paars

Elektrische confetti cannon als ultieme party gadgets! Confetti kanonnen voor de laagste prijs van Nederland!

Confetti shooters kopen, elektrisch 80cm Paarse confetti schieters goedkoop
De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar de beste kwaliteit in elke productcategorie. Wij importeren veel producten zelf, maar op het gebied van confetti shooters en special effects werken wij erg graag samen met de een van werelds grootste partijen dit gebied; MagicFX! MagicFX biedt een grote diversiteit op het gebied van special effects zoals CO2-effecten, vlameffecten, streamer shooters, etc. Echter is MagicFX groot geworden vanwege zijn kwalitatief hoogstaande confetti, confetti shooters, elektrische confetti shooters en confetti gadgets. Met al deze special effects bezorgt MagicFX uw publiek het WOW-effect wat ervoor zal zorgen dat uw publiek nog erg lang over uw event zal napraten. De Horeca Bazaar combineert de laagste prijsgarantie met de kwaliteit van MagicFX.

Elektrische confetti cannons kopen als horeca- en festival gadgets!


Het gebruik van confetti bestaat al sinds mensenheugenis. Waar confetti is, daar is het feest! Tegenwoordig is dat niet anders, echter is de losse confetti steeds vaker vervangen door de confetti shooters of de elektrische confetti shooters. Deze confetti cannons geven een nog grotere belevingseffect onder uw gasten vanwege de hoge druk waarmee de confetti uit de confetti cannon geschoten wordt. Niet voor niets dat veel grote artiesten meer en meer gebruik maken van hun eigen confetti show tijdens het optreden. Beleving wordt steeds belangrijker en onze MagicFX confetti shooters helpen u daarbij. Deze elektrische 80cm paarse confetti shooters zijn vooral geschikt voor de grotere evenementen en festivals vanwege zijn grote reikwijdte. Voor een optimale totaalbeleving kunt u de confetti shooters combineren met onze andere feestartikelen zoals onze foam sticks, ledballonnen of ijsfonteintjes.
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."
Ook iets voor jou?
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk
Lichtgevende led foam sticks

Foam sticks roze/paars

Led foam sticks zijn DE feestartikelen van dit jaar! Wij garanderen de laagste prijs op onze led foam sticks, vandaag bestellen is morgen al in huis!

Vanaf
0,63
Per stuk
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk