De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm metallic zilver

Maak uw feest compleet met onze zilveren confetti shooters! Met slechts een druk op de knop activeert u deze confetti shooter!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Het moet tegenwoordig allemaal steeds grootser en grootser, de feestgangers willen alleen maar meer. Het moet spectaculairder en verbluffender worden. Lichtjes en leuke muziek is helaas niet meer genoeg. Met een druk op de knop creëert u een wolk van confetti wat zorgt voor een spectaculair effect! Door het materiaal van de metallic confetti weerkaatst de confetti het licht waardoor het een super gaaf effect geeft!

Combineer onze confetti shooters met nog veel meer andere confetti shooters!

Om uw feest nog spectaculairder te maken hebben wij uiteraard nog veel meer feestartikelen in ons assortiment die uw feest compleet kunnen maken! Zo hebben wij in ons assortiment onder andere sound activated LED armbandjes. deze armbandjes geven licht op de maat van de muziek. Enorm vet dus!

Confetti shooters tegen een enorm lage prijs!

Wij bieden over al onze producten de laagste prijsgarantie, dit kunnen wij doen door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen onze producten grootschalig in waardoor we enorme schaalvoordelen creëren. Hierdoor kunnen wij meer terug geven in de prijs aan onze klanten. Ziet u elders alsnog een van onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
Confetti shooters kopen, elektrisch 80cm
Confetti shooters kopen, elektrisch 80cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 10.97
1 10 9.1 2906
9 10