De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm lichtblauw

Elektrische confetti kanonnen als ultieme festival gadgets! Deze confetti shooters kunt u niet missen!

Wij zijn zeer trots om te mogen zeggen dat wij officieel partner zijn van MagicFX. MagicFX is de voorloper op het gebeid van special effects, confetti gadgets, CO2 gadgets, streamer shooters, etc. MagicFX creëert, zoals de naam al zegt, magie onder uw gasten. De producten en effecten van MagicFX zorgt ervoor dat het WOW-effect ontstaat onder uw gasten en dat er nog lang zal worden nagepraat over uw evenement. MagicFX is echter groot geworden met zijn professionaliteit en diversiteit rondom het ultieme feestartikel: confetti. Door het creëren van diverse confetti gadgets en een grote diversiteit aan confetti effecten is de naam van MagicFX alom bekend in de evenementen- en festivalwereld. De Horeca Bazaar combineert de kwaliteit en professionaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie.

Elektrische confetti kanonnen als ultieme party gadgets!

Confetti staat gelijk aan feest. Waar confetti is, daar is het feest. Confetti wordt tegenwoordig erg veel gebruikt in de horeca, op festivals, tijdens evenementen, etc. Echter zien we confetti ook steeds vaker opduiken tijdens bruiloften, feestelijke openingen, bedrijfsfeestjes, etc. Het gebruik van confetti heeft een ware evolutie doorgemaakt; waar het eerst vooral losse confetti was dat gebruikt werd is het nu ook de confetti shooter en de elektrische confetti shooter die we steeds vaker tegenkomen. Deze 80cm blauwe elektrische confetti shooter wordt vanwege zijn grote reikwijdte vooral gebruikt tijdens grotere evenementen. Deze MagicFX elektrische confetti kanonnen verzorgen een adembenemend effect onder uw gasten. Voor de ultieme totaalbeleving combineert u de MagicFX confetti shooters met onze andere feestartikelen, zoals onze led foamsticks of onze ijsfonteinen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.12