De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm donkerblauw

Begin uw feest knallend met onze elektrische confetti shooters! Deze confetti shooters maken van elk klein feestje een waar festival!

Een feest is natuurlijk altijd een positieve gebeurtenis, daar hoort uiteraard confetti bij! Confetti wordt al super lang gebruikt als feestdecoratie. Maar confetti zelf is tegenwoordig niet meer genoeg, het moet nog spectaculairder! Daarom zijn onze MagicFX confetti shooters een perfect product hiervoor! Met een druk op de knop lanceert u een prachtige confetti regen met donkerblauwe confetti. Een knal en confetti is precies wat de feestvierders willen, en dat kunt u ze geven met onze MagicFX elektrische confetti shooters!

MagicFX confetti shooters, perfect voor festivals!

Een confetti shooter is niet alleen geschikt voor feestjes, maar ook uitermate geschikt voor festivals! De confetti shooter heeft een lengte van 80 cm en de confetti schiet wel 12 tot 14 meter ver! Dit geeft een fantastisch effect tijdens een DJ-set als de drop komt, of tijdens een opkomst van een artiest. Door al die vliegende confetti wordt dit moment gegarandeerd als onvergetelijk ervaren. Het creëert een echt WOW-effect! Wat nog meer een echt WOW-effect geeft zijn onze sound activated LED armbandjes. Deze lichten op door middel van geluidsgolven! Dit geeft een hartstikke vet effect op de maat van de muziek!

Beste kwaliteit MagicFX confetti shooters tegen een enorm lage prijs!

Een fantastisch moment creëren is natuurlijk super vet! Maar daar zit meestal een enorm prijskaartje aan. En dat wil De Horeca Bazaar tegen gaan! Doordat wij al onze producten grootschalig inkopen creëren wij enorme schaalvoordelen. Door deze schaalvoordelen kunnen wij ervoor zorgen dat u uw onvergetelijke moment echt kan waarmaken! Ziet u alsnog elders onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.12