De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm rood

Elektrische confetti kanon als nummer een party gadget! Confetti shooters met de laagste prijs van Nederland!

MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn groot aantal showeffecten, zeer geschikt voor horeca, evenementen en festivals. Van CO2 effecten tot streamer shooters en van vlameffecten tot confetti guns; alle producten, gadgets en effecten van MagicFX zijn gericht op totaalbeleving. MagicFX creert adembenemende effecten wat ervoor zorgt dat uw gasten zullen napraten over uw event en filmpjes op social media zullen plaatsen. Ondanks de grote diversiteit aan producten en effecten is MagicFX groot geworden door confetti, confetti gadgets en vooral ook de (elektrische) confetti cannons. Deze razend populaire confetti shooters worden over de gehele wereld gebruikt in de horeca, op evenementen en festivals. Wij zijn dan ook trots om zakenpartner te zijn van MagicFX.

Elektrische confetti shooters kopen als ultieme feestartikel

Het gebruik van confetti stamt al uit de 19de eeuw waar men al gebruik maakte van confetti om feestelijke gebeurtenissen te benadrukken. tegenwoordig geldt nog steeds dat waar het feest is, dat confetti daar absoluut bij hoort. Echter zien we confetti op de huidige evenementen vaak in de vorm van de confetti shooter of de electric confetti shooter. De hoge druk waarmee de confetti uit de shooter wordt geschoten zorgt voor een overweldigend effect. Erg geschikt om te gebruiken op de hoogtepunten van de avond om deze extra te benadrukken. Voor een totaalbeleving zijn de confetti cannons ook erg goed te combineren met onze led foamsticks. Deze 40cm rode elektrische confetti kanonnen worden vooral erg veel gebruikt in de horeca of tijdens evenementen waar de kleur rood veel naar voren komt.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15