De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm metallic wit&zilver

Zorg voor een flitsend feest met onze witzilveren MagicFX confetti shooters! Deze confetti kanonnen hebben een ingebouwde knop voor de perfect timing.

Ieder feest heeft natuurlijk recht op een knallend begin, midden of eind. Daar zijn onze MagicFX confetti kanonnen een perfect product voor! MagicFX is de marktleider op het gebied van special effects. MagicFX levert de allerbeste kwaliteit confetti kanonnen! Met onze elektrische confetti kanonnen kunt u zelf bepalen wanneer er een confetti regen uit de lucht komt. Met een druk op de knop creëert u een magistraal effect die de feestgangers niet zullen vergeten! Door de metallic confetti die in de shooters zitten zorgt dit voor een schitterend effect als er licht op komt. De confetti snippers weerkaatsen het ligt waardoor het een echt wonderlijk feest wordt!

Waar feest is, zijn confetti shooters!

De MagicFX confetti shooters zorgen voor een knallend effect. Confetti is het aller eerste feestartikel aller tijden. Confetti werd vroeger gemaakt van kleine stukjes versleten kleding. Dit deden ze handmatig met een schaar. Tijdens een feestelijke gebeurtenis werden deze confetti shooters de menigte ingegooid, dit zorgde voor een feestelijk effect. Wij laten confetti daarom ook graag in zijn waarde door deze prachtige geschiedenis. Daarom verkopen wij ook losse confetti die u zelf rond kunt gooien tijdens een evenement, feest of festival!

MagicFX confetti shooters tegen de laagste prijs!

Een feest organiseren is super gaaf om te doen. Maar meestal er prijzig. Dat wil De Horeca Bazaar graag voorkomen door de laagste prijsgarantie te bieden. De laagste prijsgarantie kunnen wij u aanbieden door de manier van handelen die wij hanteren. Wij kopen onze producten direct in bij de fabrikant in grote aantallen. Hierdoor creëren we enorme schaalvoordelen. Door deze schaalvoordelen kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders toch een van onze feestartikelen tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.94