De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter metallic 28cm vulling naar keus

De handmatige confetti shooters van MagicFX personaliseer je bij De Horeca Bazaar! Laat de lucht glinsteren met deze confetti shooters!

Confetti shooters zijn haast niet meer weg te denken uit de partyscene. Op welk feest, festival of event u ook komt, confetti is altijd van de partij! Zonder confetti is er natuurlijk geen feest, door de snippers die door de lucht vliegen zorgt dat voor een uniek en feestelijk effect. Dat kunt u niet overtreffen zou u zeggen? Bij De Horeca Bazaar kunt u de eigen kleuren combinatie samenstellen. Personaliseer uw feest bij de kleuren die bij u passen. De kleuren van uw sportvereniging, de kleuren van uw bedrijf en nog veel meer! Door de gepersonaliseerde vulling zullen mensen altijd aan uw onderneming blijven denken als ze herinneringen ophalen van het formidabele event.

De metalic confetti shooters stijgen uit boven de rest!

De metalic confetti is gemaakt van metaal pvc, in tegenstelling tot papieren confetti geeft dit een speciaal effect. Door het gebruik van onze special effects en lichtshows tijdens uw event? Door de weerkaatsing van het licht op de confetti gemaakt van pvc metaal zullen de confetti snippers een merkwaardig effect veroorzaken die de feestgangers niet snel zullen vergeten!

De confetti shooter heeft een lengte van 28 cm en een bereik van 4 tot 6 meter! Door de confetti regen zullen de feestgangers compleet uit hun dak gaan! Het is natuurlijk zonde van het dak, maar met onze MagicFX confetti shooter gaat die er wel van af.

Onze confetti shooters hebben de laagste prijs en de hoogste kwaliteit!

Al onze producten die te maken hebben met confetti of confetti shooter komen bij MagicFX vandaan. MagicFX is de grootste confetti producent in Europa en levert de beste kwaliteit! De confetti shooters zijn te bestellen v.a. 20 stuks. De confetti shooter worden gevuld geleverd met uw gekozen kleuren! Belangrijk is dat u de kleuren benoemd in het kopje “opmerkingen”. Zo kunnen wij zien welke kleuren u in de confetti shooters wilt hebben!

Op voorraad! Tot 100 stuks 3 - 5 werkdagen. Vanaf 100 stuks 5 - 10 werkdagen.
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
136