De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Gele ballonnen - 91cm

Gele mega grote ballonnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar!

Ballonnen zijn al sinds we ze kennen, de grootste smaakmaker op elk feestje. Voorheen waren het alleen kleine ballonnen voor verjaardagen die erg populair waren. Maar tijden veranderen, nu hebben wij dé party ballon voor elk groot evenement aan ons assortiment toegevoegd. Wij hebben namelijk een groot aantal nieuwe mega ballonnen toegevoegd, deze ballonnen zijn wel 91 cm in doorsnee!

Mega grote ballonnen populair bij elk feest

Onze nieuwe mega ballonnen zijn erg populair bij festival organisatoren, omdat ze prachtig zijn om te gebruiken als decoratie. De ballonnen zijn van top kwaliteit en zijn dus ook zeer geschikt om te vullen met helium. De ballonnen kunnen dan bijvoorbeeld bij een van de podia hangen. De ballonnen zien er als enkele ballon mooi uit, maar het effect is nog spectaculairder wanneer je de ballonnen samen hangt als één groot geheel.

Mega ballonnen combineren met confetti

Je kunt de ballonnen ook met confetti vullen. Het idee is zo simpel maar het resultaat is verbluffend. Stel het je maar is voor, een enorm publiek slaat over en weer met de enorme ballonnen die gevuld zijn met confetti. De ballonnen zijn tot de nok toe gevuld, maar dat weten uw gasten nog niet. Wanneer een van de ballonnen kapot gaan, zien ze meteen het spectaculaire effect wat u er aan mee gegeven hebt, overal zit nu namelijk de prachtige confetti en iedereen geniet van de ballonnen. Wilt u dit effect ook op uw festival ? Neem dan snel een kijkje bij bijvoorbeeld onze gele confetti voor in de gele mega ballon.

Mega ballonnen, gewoon bij de horeca bazaar

Wij van De Horeca Bazaar willen altijd het nieuwste op het gebied van feestartikelen en party benodigdheden. Wij hebben ons assortiment daarom dus ook uitgebreid met nieuwe party balloons. De mega ballonnen zijn van een zeer professionele kwaliteit. Omdat wij onze producten direct bij de producten inkopen, zorgen wij er voor dat als wij het goedkoop inkopen, ook weer goedkoop kunnen verkopen. Hier heeft onze klant weer een enorm voordeel aan. Wij hanteren zo dus ook onze laagste prijs garantie, vindt u hetzelfde product elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan. Bestelt u voor 18:00 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis. (Nederland & België)

Nog 171 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.45