De Horeca Bazaar

MagicFX Losse confetti geel - 1kg

Confetti is bij ieder event een toegevoegde waarde! Koop daarom uw losse confetti bij De Horeca Bazaar

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Confetti staat altijd in verband met feest, gezelligheid en sfeer. Feestartikelen worden steeds meer belangrijk tijdens evenementen en in de horeca, maar zonder confetti is er geen feest. Al in de 19de eeuw werd confetti gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. tegenwoordig is dat niet anders. Voor elke feestelijke gelegenheid is confetti een waardevolle toevoeging.

Goedkope MagicFX gele confetti als ultiem feestartikel

Onze confetti heeft de topkwaliteit van MagicFX, maar wij bieden deze topkwaliteit wel aan tegen de laagste prijs van Nederland! Confetti is onmisbaar als festival gadget, horeca gadget en party gadget. Bekijk ook hoe je deze losse confetti makkelijk kan gebruiken in combinatie met onze andere MagicFX apparatuur. Deze zakken losse confetti zijn al per kilo te bestellen. Bekijk onze staffels voor uw ultieme kwantiteitsvoordelen.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Geel
Geel

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 13.13
1 10 9.1 2908
10 10