De Horeca Bazaar

Gele ballonnen - Rond - 30cm

Frisse gele ballonnen van professionele kwaliteit!

Gele ballonnen rond 30cm
Van oudsher zijn ballonnen de meest gebruikte feestartikelen en feestdecoratie ter wereld. Het is veelzeggend dat in onze snel veranderende uitgaanswereld, de ballonnen nog steeds mega populair zijn en hun koppositie op het gebied van feestartikelen vast hebben kunnen houden. Wij bieden u dan ook een zeer wijd assortiment van ballonnen aan; van klein tot mega groot en in elke gewenste kleur!

Ballonnen; voor wie zijn ze?

Onze ballonnen zijn van de Spaanse fabrikant Balloonia. De professionele kwaliteit van onze ballonnen zorgt ervoor dat de ballonnen niet alleen in te zetten bij privé of particuliere feestjes, maar ook zeer geschikt zijn voor professionele doeleinden of gebruikt kunnen worden voor mega evenementen en festivals. Natuurlijk zien we onze ballonnen ook vaak terug in ballonnenbogen, ballonnenpilaren bij winkelopeningen en bedrijfsfeesten. Combineer ze ook eens met confetti kanonnen en LED waxinelichtjes

Kwaliteitsballonnen voor helium ballonnen

Vanwege de dikte van de latex zijn onze ballonnen ook zeer geschikt als helium ballonnen. Onze ballonnen hebben een zeer dikke latex waardoor ze, gevuld met helium, lang in de lucht blijven zweven, dit geeft een prachtig effect. Vaak bij bruiloften of evenementen zien we de helium ballonnen terug!

Ons volledige assortiment ballonnen met de laagste prijsgarantie!

Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment ballonnen; van klein tot groot en in iedere gewenste kleur. Zo vindt u altijd een kleur(combinatie) die past bij uw bedrijfslogo, merknaam of clubkleuren. Naast het breedste assortiment bieden wij onze ballonnen ook aan met de garantie op de laagste prijs. Vindt u deze professionele Balloonia ballonnen elders goedkoper; dan passen wij direct onze prijzen aan. Vanwege het feit dat wij de ballonnen direct inkopen bij de fabriek, in combinatie met onze zeer grootschalige inkoop, zorgt ervoor dat wij de ballonnen erg scherp inkopen. Daar kunt u dus van meeprofiteren! Uw ballonnen online kopen voor 16:00 uur = de volgende dag al in huis!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."
Ook iets voor jou?