De Horeca Bazaar

Cijfer ballon goud - 97cm - Cijfer zeven

Grote gouden cijferballonnen kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Normale ballonnen zijn gemaakt van latex, dit kan er soms voor zorgen dat de ballon er een beetje dof uit ziet. Onze cijfer ballonnen zijn gemaakt van folie en zorgen voor een prachtige glans die je bij een gewone ballon nooit zal zien! Ballonnen zijn jaar na jaar weer de nummer 1 decoratie op negen van de tien soorten feesten. Ze zijn zo populair omdat je ze eigenlijk overal mee kan combineren doordat er zo'n uitgebreid aanbod aan kleuren bestaat. Toch kan een feestje nóg mooier aangekleed worden met andere soorten ballonnen. Denk hierbij aan onze LED ballonnen! Maar wanneer je bijvoorbeeld een jubilea, huwelijk of verjaardag te vieren hebt, dan zijn deze folie cijfer ballonnen nog beter dan alle andere! Je laat in één oogopslag zien hoeveel jaar je zaak bestaat, je getrouwd bent of hoe oud je bent geworden.

Laat uw folie cijfer ballon in het midden van de kamer zweven!

Wat is de mooiste plek om te laten zien hoeveel jaar iets of iemand al bestaat? precies, in het midden van de kamer! want dat getal is natuurlijk wel het middelpunt van de dag! Dit doe je door middel van helium. Door de folie is de cijfer ballon erg sterk en laat geen enkele lucht door. Perfect voor een helium ballon dus. Aan de cijfer ballon zit een bevestiging lus waar u de ballon aan kunt vast maken zodat u de ballon overal kan laten zweven. Daarbij zorgt de ballon voor de ultieme eyecatcher doordat deze de grootste op de markt is.

Folie cijferballonnen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs

Bij de Horeca Bazaar bieden wij u altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs van Nederland. Klant tevredenheid staat bij ons op nummer één! Dat betekend wanneer u ergens anders toch de folie cijferballonnen goedkoper vindt, wij de prijs direct aanpassen en u het bedrag matchen. Wilt u morgen de cijfer ballon al in huis hebben? Dat kan! Als u vóór 18:00 besteld, is het de volgende dag in huis.

Meer info
Minder info

Nog 38 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Cijfer ballon goud 97cm Cijfer zeven
Cijfer ballon goud 97cm Cijfer zeven

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2889
10 10