De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Cijfer ballon blauw - 97cm - Cijfer drie

Folie ballonnen cijfers kopen met de garantie op de laagste prijs!

Feestje? Ballonnen!
Ballonnen horen natuurlijk bij elk feestje en kunnen niet ontbreken. Ballonnen worden al jaren lang gebruikt bij vele gelegenheden. De reden dat ballonnen zo populair zijn? geen idee, misschien omdat ze zo makkelijk zijn of gewoon omdat het er altijd zo gezellig en feestelijk uit zien. Wat we wel weten is dat doordat deze feestartikelen zo goed lopen, dat ze steeds vaker in andere vormen en maten voorkomen. Zo heb je bijvoorbeeld hartjes ballonnen en blauwe LED ballonnen. Deze hebben we al in ons assortiment opgenomen. Wat we nog niet hadden waren de cijferballonnen! Nu dus wel! onze cijferballonnen zijn zelfs de grootste op de markt.

Blauwe cijfer ballon perfect voor een feestje


Zoontje drie geworden? Deze blauwe cijferballon is perfect voor de verjaardag! Je kunt de blauwe cijfer 3 natuurlijk ook combineren met een ander cijfer voor de verjaardag van iemand ouder dan 9. Vaak wordt de blauwe cijferballonnen gebruikt voor de verjaardag van jongens. Niet alleen voor verjaardagen kunt u deze cijferballonnen gebruiken maar denk ook aan bijvoorbeeld bruiloften en jubilea! De cijferballonnen zijn gemaakt van folie. Door de folie ademen de ballonnen niet en dat maakt ze perfect om er een helium ballon van te maken! Op deze manier blijven uw cijferballonnen extreem lang opgeblazen en kunt u er NOG langer van genieten!

Waarom de cijfer ballon bij De Horeca Bazaar kopen?


De Horeca Bazaar biedt u, zoals altijd, de laagste prijs garantie. dit wil dus zeggen dat u nergens anders deze cijferballonnen goedkoper zult vinden dan bij ons! Zowel. dan wordt onze prijs gelijk aangepast en matchen we u het verschil. Door direct grootschalig bij de fabrikant in te kopen creëren we stapelkortingen. Dit zorgt voor de laagste prijs voor onze klant. Daarbij heeft De Horeca Bazaar een 24-uurs levering. Wanneer u de cijfer ballon vandaag vóór 18:00 besteld, dan heeft u de cijfer ballon de volgende werkdag al in huis!

Nog 47 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
3.75