De Horeca Bazaar

Cijfer ballon blauw - 97cm - Cijfer twee

Folieballonnen cijfers; altijd een toegevoegde waarde voor feestjes, vieringen en jubilea!

2 blauw
Ballonnen zijn de meest gebruikte feestartikelen en feestdecoratie ter wereld. Sinds jaar en dag worden ballonnen gebruikt om verjaardagen, bruiloften en andere feestjes van meer sfeer en kleur te voorzien. Ballonnen worden altijd en overal direct geassocieerd aan feest en feest aan ballonnen! In de loop der jaren is het gebruik van ballonnen onverminderd doorgezet. De standaard feestballonnen blijven onverminderd in trek voor feesten en partijen. Echter zijn er ook ballonnen varianten bijgekomen. Zo is er ontzettend veel vraag naar de mega grote ballonnen van 100cm en 130cm, deze worden vooral veel gebruikt of festivals en grootschalige evenementen. Ook de vraag naar folie cijferballonnen neemt de laatste tijd enorm toe. Wij zijn dan ook erg blij dat we de folie cijferballonnen eindelijk toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment feestartikelen!

Grote folie cijferballonnen voor bruiloften, verjaardagen en jubilea!

De folie cijferballonnen zijn enorm in trek. Bij een zeer breed scala aan feestjes en vieringen zijn de folie cijferballonnen een absolute toegevoegde waarde! Denk aan verjaardagen, bruiloften, jubilea en het x aantal jarig bestaan van een winkel of bedrijf. Deze grote glinsterende folieballonnen zijn dan ook direct een ware eyecatcher op iedere viering! Zo wordt deze blauwe cijfer 2 erg veel gebruikt bij verjaardagen van jongens. De folieballonnen ademen niet en zijn volledig luchtdicht. Dat is de reden deze folieballonnen erg lang in opgeblazen toestand blijven. Ook zorgt dit ervoor dat de folie cijferballonnen zeer geschikt zijn als helium ballonnen. De helium blijft erg lang geconserveerd in de folieballonnen waardoor u extra lang kan genieten van uw helium folieballonnen! Prachtig te combineren met onze LED ballonnen.

De grootste folieballonnen tegen de laagste prijzen!

Folie cijferballonnen zijn een zeer goede toevoeging aan ons assortiment feestartikelen. Niet alleen omdat ze zo ontzettend populair zijn voor verschillende soorten feestjes. Zeker ook omdat wij de folie cijferballonnen aan kunnen bieden tegen de allerlaagste prijs van Nederland, van Europa zelfs! Wij importeren de folie cijferballonnen enorm grootschalig en doen dat direct bij de fabrikant. Op deze manier creëren we inkoopvoordelen en schaalvoordelen die vervolgens weer zorgen voor de laagste prijsgarantie. Omdat we onze folieballonnen zo grootschalig importeren, kunnen we ze altijd uit voorraad leveren. Uw folie cijferballonnen kopen voor 16:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"