De Horeca Bazaar

Bruine ballonnen - Rond - 30cm

Koop hier uw perfect ronde ballonnen, ideaal om te gebruiken voor een ballonnenboog

Bruine ballonnen 30cm rond kopen
Ons uitgaansleven verandert in een zeer hoog tempo. Het uitgaanspubliek komt in aanraking met steeds grotere en meer indrukwekkende shows en belevenissen. We kunnen zelfs wel stellen dat het hedendaagse uitgaanspubliek wat verwend begint te raken met alle non stop beleving, bijvoorbeeld op festivals. Steeds nieuwe shows en steeds nieuwe feestartikelen zorgen ervoor dat het publiek geprikkeld blijft. Ondanks alle nieuwe ontwikkelen zijn er ook bepaalde feestartikelen die de vernieuwingsdrang door de jaren heen weerstaan, zoals de ballonnen. Het gebruik van ballonnen dateert al van erg lang terug, en zijn onverminderd populair!

Voor wie zijn deze decoratieve ballonnen precies?

Ballonnen zijn eigenlijk altijd een goed idee! Waar ballonnen zijn, daar is het feest..... en andersom natuurlijk! Denk aan verjaardagen, bruiloften, openingen of andere feestelijke gebeurtenissen. Deze decoratieve ballonnen zijn iets ronder van vorm in vergelijking met onze feestballonnen en worden daarom erg veel gebruikt door professionele ballon decorateurs voor ballonnenbogen, pilaren, etc. De ballonnen hebben een doorsnee van 30cm en zijn bruin van kleur. De dikke latex zorgt ervoor dat de ballonnen van hoge kwaliteit zijn en zeer geschikt zijn om te vullen met helium. Combineer het ook eens met glow sticks of LED foam sticks.

Ballonnen kopen tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar biedt niet alleen de leukste en breedste assortiment producten en feestartikelen voor horeca en evenementen, wij bieden het ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Dat pretenderen wij niet alleen, wij maken het ook werkelijk waar. Wij importeren onze feestartikelen en party gadgets altijd direct vanuit de fabrikant, en snijden hierdoor de dure tussenhandelaar uit het proces. Dit zorgt ervoor dat de marges die hierbij ontstaan, direct terug kunnen vloeien naar onze relaties; naar u dus. Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze feestartikelen is dat we onze producten altijd meer dan voldoende op voorraad hebben en op deze manier onze 24-uurs service kunnen blijven garanderen. Vandaag uw ballonnen voor 16:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk
Shotglaasjes transparant 2,5cl

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglaasjes van de Benelux! Bestel je transparante shotglaasjes 2,5cl vandaag online en je hebt ze morgen al in huis!

Vanaf
0,28
Per stuk