De Horeca Bazaar

Donkerbruine ballonnen - Rond - 30cm

Ballonnen voor helium ballonnen en de perfecte ballonnenboog!

Iedereen kent ballonnen, iedereen heeft in zijn leven al wel eens ballonnen opgeblazen of gekocht. Ballonnen zijn dan ook feestartikel nummer 1! Wanneer men ballonnen ziet, wordt er direct gedacht aan feest, aan sfeer en gezelligheid. Niet voor niets dat ballonnen door de jaren heen belangrijk zijn gebleven bij ieder evenement, bij ieder feestje en bij iedere winkelopening. Daarmee is duidelijk dat ballonnen zeer breed inzetbaar zijn. Voor ieder feestje is een ander type ballon geschikt, vandaar dat wij ook een zeer breed assortiment ballonnen voeren.

Voor wie zijn deze professionele deco ballonnen?

Zoals hierboven gezegd; ballonnen zijn werkelijk waar voor iedereen! Van kinderfeestje tot bruiloft en van mega evenement tot winkelopening. Vanwege de verschillende maten en kleuren waarin ballonnen verkrijgbaar zijn, is voor ieder type feest een ander type ballon geschikt. Uiteraard is ook de kleur erg belangrijk bij het kiezen van de juiste ballonnen. Het mooiste is als de kleuren van de ballonnen matchen met de kleuren van uw logo, uw clubkleuren of met de uitstraling van uw event! Net zoals de bestickerde LED foam sticks en glow sticks.

Professionele ballonnen als helium ballonnen of ballonnenbogen

De grootste afnemers van deze speciale deco ballonnen, zijn de ballon decorateurs. Deze groep professionals maakt ballonnenbogen en ballonnenpilaren voor feestelijke winkelopeningen, kroegen, jubilea of bruiloften. Bij bruiloften zien we vaak dat er helium ballonnen op de tafeltjes staan ter decoratie van de zaal, dit geeft werkelijk een prachtig gezicht. Ook de ballonnenbogen doen het altijd goed! Open je een winkel, of heb je een jubileum op de zaak, dan geeft een ballonnenboog direct het juiste resultaat. Je valt op, mensen zien dat er iets te vieren valt! Deze deco ballonnen zijn perfect geschikt voor dit type decoraties!

Feestartikelen en ballonnen kopen met de garantie op de laagste prijs!

Zoals gezegd biedt De Horeca Bazaar ballonnen in alle maten en in alle kleuren. Voor ieder event is een andere maat of een andere kleur passend en dat begrijpen wij als geen ander. Maar daar houden wij niet op. Wij bieden ons zeer brede assortiment ballonnen ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland en België. Hoe wij dit kunnen doen? Heel simpel! Wij kopen onze ballonnen direct in bij Balloonia, de fabrikant dus. Hiermee snijden we de dure tussenhandelaar uit het proces. Op deze manier kopen wij de ballonnen goedkoper in, en kunnen we deze marges terug geven aan onze klanten; aan u dus! Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van de ballonnen bij de fabriek, is dat we onze ballonnen altijd uit voorraad kunnen leveren en op deze manier onze 24-uurs service kunnen garanderen. Vandaag voor 18:00 uur uw ballonnen online kopen = de volgende dag al in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 11 pakken in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Donkerbruine ballonnen 30cm rond
Donkerbruine ballonnen 30cm rond

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 12.34
1 10 9.1 2908
10 10