De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Lichtblauwe ballonnen - 60cm

Deze mooie lichtblauwe grote ballonnen voor de laagste prijs in de Benelux!

Écht overal kom je ballonnen tegen. Wie had dat ooit gedacht toen de ballon is uitgevonden door Faraday. Toen was deze gemaakt van de ingewanden van dieren om mee te experimenteren. Tegenwoordig zijn de ballonnen van stevig latex gemaakt en zullen ze niet snel kapot gaan. Dit maakt ze dan ook perfect voor festivals, grote evenementen maar ook voor kleinere feestjes vanwege de maat. Je kan de grote ballonnen gewoon in het publiek gooien en zullen dan niet snel lek gaan; ideaal! Daarnaast dragen ze natuurlijk ook bij aan een geweldige sfeer!

Grote ballonnen vullen met helium

Ook onze lichtblauwe grote ballonnen kunnen gevuld worden met helium. Met onze helium tank kan je ongeveer twee grote ballonnen van 60cm vullen met helium. Maar omdat ze zo groot zijn kan je natuurlijk ook de helft vullen met helium en de helft met lucht. Hierbij zullen ze gewoon gaan zweven, alleen iets minder lang dan wanneer de ballonnen volledig gevuld zijn met helium. Mocht je interesse hebben in veel grote ballonnen gevuld met helium, informeer dan even bij ons, we kunnen vrijwel altijd grotere tanks op locatie laten leveren!

Een klein prijsje voor deze grote ballonnen!

Je bent altijd verzekerd van de laagste prijs bij De Horeca Bazaar. Vind je een product tóch ergens anders goedkoper dan passen wij onze prijs aan! Wanneer we de laagste prijs garanderen, dan moeten we dit natuurlijk ook nakomen. Nu vraag je je natuurlijk af hoe wij onze producten zo goedkoop kunnen aanbieden? Dit komt door onze grootschalige inkoop bij de directe bron. Dit creëert namelijk verschillende schaalvoordelen. Door de grootschalige inkoop kunnen we ook altijd direct uit voorraad leveren. Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur, dan heb je je ballonnen de volgende dag al in huis!

Nog 83 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.75