De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Shotglaasjes rood - 2,5cl

Unieke rode shotglaasjes van 2,5cl, leuk voor in jouw horecagelegenheid!

Tegenwoordig draait het uitgaansleven vooral om beleving, prikkelen, stand out from the crowd. Je moet je best doen om uw gasten te trekken, ze komen niet meer allemaal vanzelf; u zult er voor moeten werken en creatief moeten zijn. Het gaat om de kleinste dingen. Zo bieden wij de leukste feestartikelen aan, maar bijvoorbeeld ook deze unieke en zeer populaire rode shotglaasjes. Vanwege het feit dat wij alle mogelijke kleuren aanbieden, kunt u zorgen dat uw shotglaasjes altijd matchen met uw logo of uitstraling van uw horecagelegenheid!

Door wie worden deze polycarbonaat borrelglaasjes gebruikt?

Vanwege het feit dat de borrelglaasjes er zeer leuk uitzien, zijn ze erg geschikt om aan uw gasten te presenteren in de kroeg of op een evenement. Ook worden deze rode shotglaasjes soms aan een koord gehangen zodat het om de nek kan. Vooral evenementen met rood in het thema kiezen erg vaak voor deze populaire en unieke rode shotglaasjes. Horeca eigenaren zijn helemaal gek op deze zeer hard plastic shotglaasjes. De shotglaasjes zijn gemaakt van polycarbonaat en zijn daardoor onverwoestbaar en zorgen dus voor een zeer efficiënte manier van werken. Wanneer de shotglaasjes op het eind van de avond op de grond liggen, kun je ze makkelijk oprapen en weer terug in de spoelbak gooien. Ook al hebben er verschillende gasten opgestaan. Een bijkomende reden dat horeca eigenaren vaak voor deze shotglaasjes kiezen is omdat ze een inhoud hebben van 2,5 cl, waar glazen shotglaasjes vaak een inhoud van 3,5cl hebben. Al met al zorg je met deze polycarbonaat shotglaasjes voor een zeer efficiënte bedrijfsvoering en hou je je kosten laag.

Combineer de rode shotglaasjes met onze andere artikelen!

Zoals gezegd is het steeds belangrijker om de details goed te beheersen en zorgen dat alles matcht en klopt. Wanneer uw event, club of logo op rood gericht is, is het extra leuk om deze rode shotglaasjes in te zetten. Combineer de rode shotglaasjes met rode confetti, onze rode foam sticks, rode led ballon en rode waxinelichtjes om het themafeest helemaal compleet te maken!

Shotglaasjes kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij bieden al onze feestartikelen, shotglaasjes en disposables altijd aan met de garantie op de laagste prijs. Ziet u onze producten elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed. Wij maken deze polycarbonaat shotglaasjes met onze eigen mal en draaien zeer grote aantallen. Op deze manier kunnen we schaalvoordelen creëren die weer zorgen voor de garantie op de laagste prijs! Een bijkomend voordeel van het grootschalig produceren van de shotglaasjes is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 15:00 uur uw shotglaasjes kopen = morgen al bij u in huis!

Nog 5810 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
0.92