De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Red cups - Shotglaasjes

De goedkoopste red cups shotglaasjes van Nederland en België, perfect voor een red cup party.

De typische Amerikaanse red cups zijn natuurlijk bij iedereen bekent, je ziet ze in populaire film en tv series. Als je denkt aan een groot huis feest in Amerika dan denk je aan deze red cups. De Amerikaanse red cups hebben wij al lang in het assortiment zitten natuurlijk, deze lopen ook erg goed. Daarom hebben wij nu ook de shot glas variant van de Amerikaanse red cup! Het is natuurlijk vervelend als je een red cup party geeft en je moet shotten uit een simpel saai shotglaasje. Maak het concept helemaal af en zorg dat je deze red cup shotglaasjes in huis hebt! En wil je pas echt een uitdagend bierpong spelletje spelen? Probeer deze maar is raak te gooien! Deze red cup shotglaasjes zijn ook erg bruikbaar voor de evenementen die alleen disposable glazen wilt gebruiken. Maak je feestje af en combineer deze gave red cup shotglaasjes met rode foam sticks en de rode confetti kanonnen en breng jouw feest naar een hoger niveau!

Amerikaanse red cup shotglaasjes kopen doe je bij De Horeca Bazaar

De Amerikaanse red cup shotglaasjes koop je tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar! Wij bieden de laagste prijsgarantie op feestartikelen met de beste kwaliteit. Onze red cup shotglaasjes zijn zowel voor privé feestjes en grootse evenementen verkrijgbaar. Hoe meer u afneemt hoe goedkoper het in verhouding wordt. Vind je ze toch ergens anders goedkoper? laat het even weten en wij passen gelijk de prijs aan en matchen u het verschil.

Nog 7543 dozen op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.8