De Horeca Bazaar

Kunststof glazen retro - 22cl - Transparant

Polycarbonaat glazen zijn haast niet kapot te krijgen! Ideaal voor uw feest of evenement.

Op ieder feest worden er natuurlijk drankjes gedaan. Daarvoor wordt meestal of echt glas gebruikt of plastic wegwerp glazen. Beide is helaas niet de ideale uitkomst. Plastic wegwerp glazen zijn enorm slecht voor het milieu waardoor dit steeds meer mensen afschrikt. Ook zijn deze plastic bekers niet de mooiste bekers waar je uit kan drinken. Glas ziet er daarentegen erg mooi en verzorgd uit, maar de kans dat een glas kapot valt op een feestje is enorm! Onze polycarbonaat glazen zijn hiervoor de ideale oplossing! Net zoals onze shotglaasjes!

Polycarbonaat is de oplossing voor alle problemen!

Kapotte glazen of de smakeloze wegwerp bekers zijn niet meer van de partij op feestjes door onze polycarbonaat bekers! De polycarbonaat bekers zijn niet kapot te krijgen en daarnaast zien ze er enorm sierlijk uit. Doordat de glazen hard plastic als materiaal hebben zijn ze niet kapot te krijgen. Ze zien eruit als echte glazen waardoor de waardering voor de glazen enorm zal zijn. Scherven brengen geluk maar tijdens feestjes wil je deze uiteraard het liefst voorkomen. Dingen die je het liefst niet voorkomt op uw feestjes zijn al onze partygadgets! Hiermee geeft u net een extraatje aan uw feest of event waardoor mensen dit als fantastisch zullen ervaren!

Onze polycarbonaat glazen met de laagste prijsgarantie!

Onze hard plastic polycarbonaat glazen zijn bij De Horeca Bazaar verkrijgbaar tegen de laagste prijsgarantie! Dit komt door de manier van inkopen die wij hanteren. Wij kopen zijn artikelen grootschalig in waardoor wij enorme schaalvoordelen creëren. Hierdoor kunnen wij meer teruggeven aan u! Naast de lage prijs die wij hanteren bieden wij uiteraard ook hoge kwaliteit! De glazen zijn CE gekeurd. Hierdoor voldoen ze aan alle kwaliteit-, veiligheid- en hygiëne-eisen. U krijgt niet alleen de laagste prijs maar ook de aller beste kwaliteit! Bestel onze polycarbonaat drinkbekers voor 18:00 en heb ze de volgende dag al in huis!

Meer info
Minder info

Nog 2056 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Kunststof glazen retro 22cl transparant
Kunststof glazen retro 22cl transparant
Kunststof glazen retro 22cl transparant kopen
Kunststof glazen retro 22cl transparant kopen

Wij gebruiken cookies

RBDRINKS
EUR 2030-01-01 2.35
1 10 9.1 2889
10 10