De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof glazen remedy - 26cl - Transparant

Mooi design glas van het onbreekbare plasticsoort Polycarbonaat. Laagste prijs!

Ons uitgaansleven is in een rap tempo aan het veranderen. Waar we nog niet zo lang gelden met z'n allen naar discotheken gingen, daar is het ons uitgaansleven nu vooral gericht op festivals en (kleinere) horecagelegenheden. We zien een flinke toename in de vraag naar feestartikelen die sfeerverhogend werken in uitgaansgelegenheden en op festivals. Sfeer en beleving zijn kernwoorden geworden in ons huidige uitgaansleven. Echter zijn ook efficiency en veiligheid steeds belangrijker geworden. Dat is ook de reden dat we haast onbreekbare, polycarbonaat, drinkglazen op hebben genomen in ons assortiment.

Polycarbonaat drinkglas voor wijn, sap en mixjes

Dit polycarbonaat drinkglas heeft niet alleen een erg mooi design; het is ook multi inzetbaar. Waar veel van onze polycarbonaat glazen een specifiek drankje vertegenwoordigen, daar wordt dit mooie glas zeer breed ingezet. Onze klanten gebruiken dit glas voor mixjes, sapjes, maar zeker ook om wijntjes in te serveren. Natuurlijk ligt onze focus op horecagelegenheden en festivals, maar dit polycarbonaat glas is ook zeer populair onder onze particuliere klanten. Denk aan een tuinfeest, buurtbarbecue of gewoon een gezellige borrel met vrienden bij u in de tuin; dit glas van onbreekbaar plastic is zeer geschikt voor deze doeleinden. Dat is ook de reden dat we onze polycarbonaat glazen al in kleine aantallen aanbieden.

Onbreekbaar plastic, polycarbonaat, drinkglazen; veilig en efficiënt!

De onbreekbare polycarbonaat drinkglazen zijn tegenwoordig qua uitstraling niet meer te onderscheiden van echt glaswerk. Waar polycarbonaat en ander plastic glazen voorheen nog flink onderdeden qua design, daar zijn onze polycarbonaat drinkglazen inmiddels minstens gelijkwaardig aan de glazen varianten. Daarnaast hebben de onbreekbare polycarbonaat glazen grote voordelen tov glaswerk. Zo zijn deze hard plastic glazen zeer bevorderlijk voor de veiligheid van uw event of festival en ten tweede gaan ze langer mee dan glaswerk, waardoor u een efficiëntere bedrijfsvoering hebt. Wij merken dat plastic polycarbonaat glaswerk steeds populairder wordt onder ondernemers en ook gemeentes staan zeer positief t.o.v. deze ontwikkelingen.

Polycarbonaat, onbreekbaar, glaswerk tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar biedt niet alleen het leukste en breedste assortiment voor horeca en evenementen, wij bieden het ook nog eens aan tegen de allerlaagste prijs van Nederland en België. Dat zeggen wij niet alleen, wij maken het ook nog eens waar. Wij kopen onze polycarbonaat glazen erg grootschalig in, direct bij de fabrikant. op deze manier creëren we schaalvoordelen die ons een voorsprong geven op de concurrentie. Vanwege dit voordeel, kunnen we altijd de laagste prijs hanteren voor onze producten. Dat geldt dus uiteraard ook voor onze glazen van onbreekbaar plastic. Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze polycarbonaat glazen is dat we altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Uw polycarbonaat drinkglazen online kopen voor 18:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!

Nog 1945 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.63