De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof glazen multi - 30cl - Transparant

Deze onbreekbare bierglazen zijn ook zeer geschikt als fris- of cocktailglas!

De klassieke versie van de hard plastic drinkbekers is uiteraard een bestseller vanwege de vertrouwde textuur van de beker. Omdat de welbekende beker zo gewild is, is deze nu ook bedrukt te verkrijgen, hierdoor heeft een organisatie extra promotie met meer uitstraling dan een simpele bierbeker. De polycarbonaat drinkbekers zijn uiteraard onbreekbaar en zorgen voor erg weinig handelingskosten en rommel om naar om te hoeven kijken. De bekers zijn her te gebruiken en hierdoor erg voordelig en goed voor het milieu, daar bovenop komt nog dat u ze bij De Horeca Bazaar afneemt met de laagste prijsgarantie van Nederland. Voor extra uitstraling zijn onze LED ijsblokjes en de LED foam sticks ook een echte aanrader!

De hard plastic drink glazen met de laagste prijsgarantie

De Horeca Bazaar heeft sinds kort haar assortiment uitgebreid met het oog op de hardplastic bekers. De hard plastic bekers, oftewel polycarbonaat drink bekers zijn ervoor gemaakt om op hoogwaardige evenementen voor extra stukje uitstraling te bieden. Vaak zien we dat de klant een bepaalde prijs betaald voor de beker om dit bedrag weer terug te krijgen na inlevering van het hardplastic glas. De plastic bekers zijn van uitstekende kwaliteit en worden bij De Horeca Bazaar aangeboden voor de allerlaagste prijs van Nederland. Wanneer u de hard plastic drink bekers vandaag voor 18:00 besteld heeft u ze morgen al in huis. (Voor bedrukte drink bekers geldt een andere levertijd)

Nog 4139 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.04