De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Hardcups - 50cl

Goedkoop, stevig, duurzaam. Wat wil je nog meer? Prachtig te bedrukken kunststof glazen!

Deze cups van Polypropyleen worden eco cups of hardcups genoemd. Deze variant heeft een inhoud van 50cl.

Hardcups of Eco cups?

Beide benamingen worden erg veel gebruikt voor deze cups. Hardcups komt voort uit het feit dat deze cups een harder alternatief zijn voor wegwerp bierbekers, deze worden natuurlijk verbannen uit de markt. Hardcups vormen het perfecte alternatief voor festivals en evenementen!
De naam eco cups komt voort uit het feit dat deze cups een duurzaam en ecologisch alternatief zijn voor het wegwerp plastic. Beide namen worden dus door elkaar gebruikt.
Deze hardcups van 50cl worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld een Oktoberfest. Ook is het erg interessant om eens te kijken naar de mogelijkheid om hardcups te bedrukken! Hier wordt zeer veelvuldig gebruik van gemaakt; op deze manier transformeer je je normale cup in een promotioneel item!

Eco cups kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij kopen al onze producten enorm grootschalig in. Door deze grootschalige import creëren we enorme schaalvoordelen die we in de vorm van de laagste prijsgarantie weer teruggeven aan onze relaties. Een bijkomend voordeel van deze grootschalige import is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Je eco cups vandaag voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Nog 5482 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
0.71