De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Hardcups - 20cl

Het kunststof glas met een netto capaciteit van 20 cl en een maximum van 28 cl. Prachtig te bedrukken!

Eco cups, ofwel hardcups, worden steeds vaker ingezet op festival, evenementen en concerten. Onze kleinste variant heeft een inhoud van 20cl.

Hardcups met een inhoud van 20cl, wanneer worden deze ingezet?

Deze variant van de hardcups vinden we vaak terug op mega evenementen als festivals, carnaval of in uitgaansgebieden in het buitenland. De kleine inhoudsmaat zorgt voor een efficiente bedrijfsvoering. Ook is deze cup uitermate geschikt voor mix of wijn in te schenken. Vaak zien we dat deze eco cup gecombineerd wordt met de hardcup van 25cl; 25cl voor bier, 20cl voor wijn en mixdrankjes.
Aanrader is ook om de mogelijkheid te bekijken om onze hardcups te bedrukken. Deze cups kunnen full-color en volledig rondom worden bedrukt. Zo gaat een standaard festival cup over in een marketing item.

Eco cups kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij kopen al onze artikelen zeer grootschalig in, dat geldt ook voor deze eco cups. Door de grootschalige import creëren we enorme schaalvoordelen welke weer resulteren in onze laagste prijsgarantie. Onze hardcups kopen en bedrukken doe je dus altijd tegen de allerlaagste prijs bij De Horeca Bazaar!

Nog 24199 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2744
9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"
0.47