De Horeca Bazaar

Bedrukte mega feesthand

Mega party hand is een unieke manier om uw bedrijf zichtbaar te maken!

De laatste jaren is ons uitgaansleven hevig aan veranderingen ondergaan. Waar voorheen goed geluid en een beetje licht genoeg was om het uitgaanspubliek voor u te winnen, daar moet u nu veel meer moeite doen om het (kritische) uitgaanspubliek aan u te binden. Bij het binden van de feestgangers staat sfeer en beleving absoluut op de eerste plaats. Daarnaast zijn festivals en evenementen als paddenstoelen uit de grond geschoten. Mega evenementen met dito tenten en area's worden massaal bezocht. Mooie decors, vele artiesten en gave lichtshows maken er een spektakel van. Veel mensen op een plek geeft een ongekende sfeer, maar zeker ook heel veel voor promotie.

Bedrukte mega feesthand; ideale promotie op een festival!

Deze papieren feesthand wordt erg veel ingezet op festivals en grootschalige muziekevenementen. De megahanden steken boven het publiek uit en zorgen dus voor erg veel exposure. daarnaast worden de handen vaak opgevangen door de verschillende fotografen waardoor die ook nog vaak naar voren komt op social media kanalen. U wil uw gasten boeien, dan zijn de mega handen erg leuk om in te zetten. Het houd uw gasten bezig en zorgen voor vermaak!

Hoe worden de mega handen ingezet?

Op festivals, concerten of andere evenementen worden de bedrukte feesthanden vaak op 2 manieren ingezet; of de hand wordt bedrukt met de naam van de artiest/festival, om zo het eigen merk nog meer kracht bij te zetten en bekendheid te geven. Of de bedrukte mega feesthand wordt ingezet door een van de sponsoren van het evenement om meer exposure te krijgen gedurende het evenement. De tweede manier wordt natuurlijk vaak ingezet door bedrijven of merken die zich ook echt richten op de doelgroep van dat specifieke festival.... voornamelijk jongere feestgangers.

Bedrukte feesthanden tegen de laagste prijs van Nederland!

Bedrukte feesthanden zijn niet alleen erg leuk, ze zorgen als merchandise ook nog eens voor extra exposure. Wij bieden de feesthanden aan tegen de laagste prijs van Nederland! Wij kopen de bedrukte handen direct in bij de fabrikant, op deze manier gaan we voorbij aan de tussenhandelaar waardoor de prijs niet hoger komt dan strikt noodzakelijk. Daarnaast kopen wij de bedrukte handen enorm grootschalig in, wat weer zorgt nog nog verdere inkoopvoordelen.

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
bedrukte zwaaihanden merchandise
bedrukte zwaaihanden merchandise
Bedrukte handen
Bedrukte handen

Wij gebruiken cookies