De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Witte lampion - Brandvertragend - 25cm

De mooiste witte lampionnen tegen de allerbeste prijs van Nederland!

Je ziet dat op verschillende evenementen aankleding steeds belangrijker wordt. Dit heeft alles te maken met de beleving van de bezoekers. Met decoratie kun je verschillende sferen creëren, dus voor elk soort feestje is er passende decoratie. Met deze prachtige witte lampionnen kun je jouw feestje perfect aankleden.


Wat zijn de voordelen van een brandvertragende lampionOnze brandvertragende lampionnen zijn qua uiterlijk gelijk aan onze normale lampionnen. Dus je zult zichtbaar geen verschil merken. Wel zijn de brandvertragende lampionnen een stuk veiliger! Ze zijn namelijk gemaakt van brandvertragend papier. Dit houdt niet in dat ze niet in brand kunnen vliegen, dit houdt in dat als de lampion in brand vliegt hij heel langzaam brand en er geen steekvlammen zullen ontstaan. Dit is voor de brandveiligheid van jouw evenement ideaal!


Voor welke evenementen zijn onze brandvertragende witte lampionnen geschiktWit is natuurlijk een erg rustige en basic kleur, het voordeel daarvan is dat je het makkelijk kan combineren met andere kleuren. Maar wit is ook een hele chique kleur, dit maakt onze lampionnen ideaal voor een prachtige bruiloft. Ook voor een babyshower kunnen witte lampionnen mooi zijn, dit in combinatie met onze roze lampionnen of onze blauwe lampionnen

Mocht je verder vragen hebben over brandvertragende lampionnen of onze andere lampionnen dan kun je natuurlijk even contact opnemen met onze klantenservice, hier helpen we je graag verder!

Nog 375 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
2.18