De Horeca Bazaar

Witte lampion - Brandvertragend - 40cm

Witte brandvertragende lampionnen voor de allerbeste prijs van Nederland!

Zoals je misschien al gezien had hebben we verschillende maten lampionnen. Deze witte lampion heeft een doorsnee van 40cm en dit is een ideaal formaat om ergens op te hangen. Het ophangen van onze lampionnen gaat erg gemakkelijk en kost weinig tijd, dit voorkomt natuurlijk een hoop frustratie tijden het aankleden van je feest.

Wat houdt brandvertragend bij ons in?

Brandvertragend wil eigenlijk niets meer of minder zeggen dan dat het de brand vertraagd. Hiermee wordt bedoeld dat het minder snel vlam vat en langzamer brandt dan normale lampionnen. Dit is goed voor de brandveiligheid op je evenement. Hier zijn namelijk strenge regels voor.

Hoe kun je de witte lampionnen van De Horeca Bazaar gebruiken op jouw feest

Wit is een prachtige stralende kleur. Het kan heel mooi zijn voor formele gelegenheden maar ook zeker heel mooi zijn op wat lossere feestjes. Dit omdat wit een hele neutrale kleur is. Toch van plan de witte brandvertragende lampionnen te gebruiken op een formeel feest dan hebben we een goede tip voor je. Combineer de witte lampionnen met de brandvertragende crème lampionnen voor een hele chique uitstraling.

Mocht je vragen hebben over het gebruik van onze lampionnen willen wij je graag verder helpen. Om er voor te zorgen dat we je zo snel mogelijk kunnen helpen kun je het best even bellen naar onze klantenservice. Daar zullen we je zo snel mogelijk verder helpen!

Meer info
Minder info

Nog 411 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
grote witte lampionnen
grote witte lampionnen
Lampion wit flameproof
Lampion wit flameproof
Mooie witte lampion bruiloft
Mooie witte lampion bruiloft

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.93
1 10 9.1 2908
10 10