De Horeca Bazaar

Gele lampion - Brandvertragend - 40cm

Gele lampionnen te koop tegen de beste prijs van Nederland!

gele lampion groot Lampionnen geel Gele lampionnen voor een perfect feest
Tijdens de zomer zie je allerlei vrolijke kleuren terugkomen in de aankleding van tuinen of tuinhuisjes. Een perfect item voor de aankleding van jouw tuin of tuinhuis is onze gele brandvertragende lampion. Deze zomerse frisse kleur staat super mooi in een lekker groene tuin.


Wat houdt brandvertragend precies in


Brandvertragende lampionnen zijn gemaakt van papier dat minder snel in brand vliegt en dat veel langzamer brand. Door te werken met brandvertragende lampionnen voorkom je dat er steekvlammen ontstaan bij deze lampionnen. Ook biedt het de tijd om actie te ondernemen voor dat het fout gaat.


Gele brandvertragende lampionnen combineren


Natuurlijk is geel een hele mooie zomerse kleur. Maar naast geel hebben wij nog veel meer kleuren in ons assortiment die super mooi te combineren zijn met de gele lampion. Denk bijvoorbeeld aan de mooie groene lampion. Ook kan je het mooi vinden om te combineren met verschillende maten, probeer dan eens onze witte lampionnen van 40cm.

Mocht het zo zijn dat je na het lezen van deze tekst toch nog vragen hebt over onze lampionnen kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice! Daar wordt je zo snel mogelijk op weg geholpen!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."