De Horeca Bazaar

Gele lampion - Brandvertragend - 25cm

Gele brandvertragende lampionnen te koop tegen de beste prijs van Nederland!

Stel je voor dat je van plan bent een poolparty te organiseren die nog wel eens tot in de late uurtjes door zou kunnen gaan. Dan wil je natuurlijk dat je tuin er wel leuk aangekleed uit ziet zodra het donker wordt. En dit hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. De oplossing is heel simpel, namelijk: Lampionnen. Deze trekken niet volledig de aandacht maar maken je tuin wel heel erg sfeervol. Een hele mooie lampion in ons assortiment is de gele brandvertragende lampion.

Wat houden brandvertragende lampionnen van De Horeca Bazaar in

Brandvertragend wil zeggen dat de lampion minder snel in brand zal vliegen. En mocht dit toch gebeuren brand de lampion veel langzamer. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te handelen op het moment dat er een lampion zou branden. Hiermee dragen onze brandvertragende lampionnen bij aan een brandveilig evenement.

Hoe lampionnen bijdragen aan de sfeer op een feest

Sfeer is erg belangrijk op een feestje dat weten we allemaal. Maar hoe creëer je die sfeer dan. Dit kan dus op heel veel verschillende manieren. Sinds kort verkopen wij de ideale sfeer maker voor tuinfeesten of andere openlucht feesten, namelijk de lampionnen. Deze lampionnen hebben we in verschillende kleuren. En ook in verschillende maten. Een hele mooie variant is de gele lampion. Deze springt er echt uit en is dus super mooi voor tijdens een tuinfeest. Wat een perfecte combinatie is met het mooie licht van de lampionnen zijn onze led foamsticks die we in verschillende kleuren verkopen.

Mochten er nog dingen zijn die je wil weten over onze lampionnen of bijvoorbeeld onze led foamsticks dan helpen we je graag via onze klantenservice die je altijd even kunt bellen!

Meer info
Minder info

Nog 72 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Gele flameproof lampionnen
Gele flameproof lampionnen
Mooie lampionnen voor binnen
Mooie lampionnen voor binnen
Lampionnen voor in huis
Lampionnen voor in huis

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 2.18
1 10 9.1 2908
10 10