De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Gouden kerstboom - 210cm

Ga deze kerst voor goud met deze toffe gouden kerstboom van maar liefst 210cm!

Wil je kerst in een nieuw jasje stoppen, dat kan met onze verschillende kleuren en maten kunstkerstbomen. Laat je fantasie op hol slaan en combineer je suf. Zo kun je deze boom goed combineren met een Zilveren kerstboom - 210cm. Een bijkomend voordeel is is dat wanneer je de bomen besteld voor 18:00 je ze de volgende dag al in huis hebt en de kerst dus al kan beginnen.

Gouden kerstbomen zijn een absolute hit!

Tegenwoordig is iedereen bezig met uniek zijn, zijn eigen identiteit creëren. Dit fenomeen zien we eigenlijk op alle vlakken terug, ja, ook in de kerstbomen. De vraag naar bijzonder gekleurde kerstbomen groeit ieder jaar. Zo zijn de gouden kerstbomen ook bijzonder in trek. De metallic takken geven net dat beetje extra kerstsfeer bij je thuis of in de zaak! Deze gouden kerstboom kun je ook prima nog even laten staan tot oud&nieuw!

Gouden kerstbomen kopen voor 18:00 uur? Morgen in huis!

Ten eerste bieden wij al onze kunstkerstbomen, dus ook deze gouden kerstboom, aan tegen de laagste prijs van de Benelux! Wanneer je de gouden kerstboom elders goedkoper tegenkomt, dan passen wij direct onze prijzen aan!
Daarnaast kunnen wij al onze kunstkerstbomen altijd uit voorraad leveren. Je gouden kerstboom kopen voor 18:00 uur vandaag = morgen al in huis!

9.1
2841 Beoordelingen
"Prima spul
Eenden zijn tot nu toe prima"