De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow tape - Roze 48mm

Fluor UV tape als feestdecoratie voor uw glow in the dark event!

Glow in the dark concepten en neon/ color events zijn zeer populair. In een uitgaanswereld waarin beleving centraal staat, willen uw gasten non stop geprikkeld en geëntertaind worden. Naast onze glow in the dark verf voor lichaam en gezicht en neon UV verven, hebben we nu ook de UV glow tape toegevoegd aan ons assortiment. De glow tape is erg populair onder organisatoren van events en festivals!

Neon UV glow tape als unieke feestdecoratie!Feestdecoratie wordt steeds belangrijker. Wanneer je creatief bent is het heel goed te doen om voor een beperkt budget leuke feestdecoratie te creëren. Deze UV glow tape is daar het perfecte voorbeeld van. De UV tape wordt erg veel gebruikt in bijvoorbeeld feesttenten. Met de tape wordt de naam van het festival op de tentdoeken gemaakt, wanneer deze vervolgend beschenen worden met een UV licht, dan lichten de letters prachtig op tijdens uw evenement!

Neon UV glow tape bij glow in the dark sportenNaast festivals en evenementen, is het glow in the dark concept ook erg in trek bij indoor sporten. Zo is er van iedere sport bijna wel een indoor "glow in the dark" variant te vinden; glow in the dark voetbal, glow volleybal, en vooral ook glow in the dark golf is enorm populair onder bedrijfsuitjes of kinderfeestjes.
Onze UV glow tape wordt dan bijvoorbeeld gebruikt om het speelveld uit te zetten. op deze manier is de UV glow tape niet alleen praktisch, het is tevens een eyecatcher voor uw glow event!

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow & glow in the dark. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Feestartikelen en glow in the dark producten kopen met de laagste prijsgarantie!Feestartikelen, ballonnen, glow in the dark verf en andere party gadgets koopt u met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar! Hoe wij dat doen? Simpel! Wij kopen al onze producten direct in bij de bron, bij de fabrikant. Hierdoor ontwijken wij de tussenhandelaar en kunnen we deze marges teruggeven aan onze klanten, aan u dus! Daarnaast importeren wij onze feestartikelen zeer grootschalig, waardoor we nog eens extra inkoopvoordelen weten te realiseren. Deze dubbele schaalvoordelen komen ten goede aan u.
Vanwege onze grootschalige inkoop, kunnen wij al onze feestartikelen en party gadgets uit voorraad leveren. Vandaag uw feestartikelen of glow tape online kopen = morgen al bij u geleverd!

9.1
2147 Beoordelingen
"goede service
Goed assortiment tegen prima prijzen. Supersnelle levering"