De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV lichtgevende haargel 20ml - Neon oranje

Fluoriserende oranje neon UV haargel tegen de laagste prijs van Nederland!

Lichtgevende neon UV haargel is DE festival rage van 2015! De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar vernieuwende en kwalitatief hoogstaande party gadgets en feestartikelen. Om de kwaliteit te waarborgen doen we enkel zaken met de beste fabrieken wereldwijd. Voor deze UV glow haargel zijn we terecht gekomen bij de pionier en marktleider op dit gebied uit Engeland. Deze lichtgevende UV haargel is wereldwijd een absolute hit. Wij zijn dan ook erg trots om deze fluoriserende neon UV haargel op te kunnen nemen in ons assortiment!

Neon UV haargel voor grootgebruikers tot uitgaanspubliek!

Onze oranje neon UV haargel kent 3 verschillende groepen grootgebruikers bij De Horeca Bazaar; de festival organisatoren/horeca eigenaren, de winkeliers en de visagie experts.
De eerste groep is duidelijk. Iedereen kent het "full moon party" concept, neon run, glow feest of ander glow in the dark thema feest. Deze "glow" themafeesten zijn zowel op festivals als in de horeca enorm populair. Vanwege onze laagste prijs garantie komen organisatoren en horeca eigenaren dan ook graag naar De Horeca Bazaar.
Winkeliers hebben pas vrij recent onze glow in the dark- en UV glow collectie ontdekt. Zij verkopen onze producten aan de kassa als impulsaankoop producten. Wij leveren dan ook mooie displays om de verkoop van de UV glow haargel te stimuleren.
De derde groep grootgebruikers zijn de visagie experts. Onze fluoriserende neon UV haargel wordt gebruikt door visagie experts van oa L'oreal, Nivea, Estee Lauder en Lush. Denk aan fotoshoots voor magazines, opmaken van dansers en danseressen, modeshows, etc.
Onze lichtgevende haargel is echter al per tube beschikbaar en dus voor iedereen verkrijgbaar die graag net wat meer op wil vallen dan de rest. Nooit eerder gaf een UV product zo'n schitterend resultaat. Met onze neon UV haargel bent u letterlijk het lichtpunt van de show!

Hoe breng ik de oranje neon UV haargel aan?

Het aanbrengen van de lichtgevende haargel verschilt niet van het aanbrengen van reguliere haargel; breng de gel aan met de vingertoppen en modelleer de haren naar eigen wens. U kunt de UV gel combineren met normale haargel, dan kunt u bijvoorbeeld alleen de puntjes voorzien van het unieke "glow effect".
Ook het uitwassen van de fluoriserende neon UV haargel is even makkelijk als het uitwassen van normale haargel.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Lichtgevende UV haargel bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar is constant opzoek naar vernieuwende party gadgets. De uitgaanswereld staat nooit stil en wij dus ook niet. In onze zoektocht zijn we erg kritisch op met welke fabrieken we samenwerken. We doen uitsluitend zaken met de bron van een product, de fabrikant. Door direct bij de bron in te kopen, en dit erg grootschalig te doen, creëren wij enorme inkoopvoordelen. Deze schaalvoordelen resulteren weer in het feit dat wij altijd de laagste prijs kunnen garanderen voor onze producten.
Vanwege de enorme populariteit van onze glow in the dark- en UV producten, zorgen we dat we deze altijd meer dan voldoende op voorraad hebben. Wanneer u de glow in the dark en Uv producten vandaag online bestelt, heeft u ze de volgende dag al in huis (Behalve Zondagen).

Slechts 24 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.48