De Horeca Bazaar

UV lichtgevende haargel 20ml - Neon geel

Glow in the dark UV haargel; lichtgevende haargel onder Blacklight of ander UV licht

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar vernieuwende producten die beleving toevoegen aan het uitgaansleven. Wij doen enkel zaken met de beste fabrikanten ter wereld. Zo ook met deze UV glow haargel, geproduceerd in Engeland en afkomstig van werelds beste fabbrikant op het gebied van glow in the dark en UV producten. Wij zijn dan ook zeer trots dat we deze lichtgevende UV haargel op hebben kunnen nemen in ons assortiment aan party artikelen.

Lichtgevende haargel voor glow in the dark themafeesten

Deze UV glow haargel is een regelrechte hit in ons uitgaansleven! Door de enorme populariteit van full moon parties, glow runs en neon feestjes, stijgt ook de vraag naar lichtgevende producten en vooral deze lichtgevende neon haargel! Vanwege onze laagste prijsgarantie zijn wij een zeer interessante leverancier voor grootgebruikers zoals horeca eigenaren en festival organisatoren. Ook steeds meer winkeliers nemen deze UV glow haargel op in hun assortiment. het blijkt dat klanten deze producten erg snel als impuls aankopen meenemen. Verder kent onze klantenkring veel visagie experts, ook van grote merken als L'oreal, Estee Lauder en Lush.
Vanwege onze staffelprijzen is de lichtgevende haargel al verkrijgbaar vanaf 1 tube. Dit zorgt ervoor dat de partygangers zelf ook hun lichtgevende haargel kunnen kopen voor elke gewenste situatie en feestgelegenheid. De lichtgevende haargel is zowel voor mannen als voor vrouwen te gebruiken.

UV glow neon haargel; hoe werkt het?

Onze UV glow neon haargel heeft een dubbele functie. Ten eerste geeft de haargel al een zeer indrukwekkend fluorescerend neon effect in een normaal licht. Dan al valt u enorm op met de neon gekleurde haargel. De ware magie begint echter wanneer u met de fluoriserende haargel in een blacklight (of ander UV licht) komt.......WAAAAUUUUW! Het spectaculaire effect van deze lichtgevende haargel is ongeëvenaard door de concurrentie en zorgt voor het steeds belangrijker wordende "WOW-effect" in ons uitgaansleven.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Fluoriserende neon haargel, hoe breng ik het aan?

De neon UV haargel is erg makkelijk op de haren aan te brengen. Door de lichtgevende haargel aan te brengen op de vingertoppen, kunt u de haargel gemakkelijk verdelen over het haar. Dit zorgt ervoor dat u uw kapsel in iedere gewenste vorm kan kneden, met het bijkomende effect dat uw kapsel een magisch lichtgevend effect heeft in een blacklight of ander UV licht. De fluoriserende neon UV haargel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is zeer makkelijk uit wasbaar.

Gele neon UV haargel bij De Horeca Bazaar

Een van de absolute kernwaarden van De Horeca Bazaar is dat we al onze feestartikelen en party producten direct bij de bron (de fabrikant) inkopen. Daarnaast doen we dat altijd op zeer grote schaal. Vanwege het feit dat we ons altijd vasthouden aan deze twee kernwaarden, creëren we enorme schaalvoordelen bij onze inkoop. Dat zorgt er weer voor dat wij altijd de laagste prijs kunnen garanderen aan onze relaties. Dat zorgt er weer voor dat grootschalige festival en evenementen vroeg of laat bij ons terecht komen!
Door de enorme populariteit van de glow in the dark themafeesten (oa full moon party, neon run, glow party, etc) zorgt dit ook voor een enorme boost in verkoop van deze fluoriserende gele neon UV haargel. Wij zorgen er dan ook voor dat we altijd aan deze vraag kunnen voldoen en meer dan voldoende voorraad aanhouden. Wanneer u de fluorisserend gele UV haargel vandaag voor 18:00 uur online koopt, heeft u het de volgende dag al in huis (behalve op Zondagen).

Meer info
Minder info

Nog 33 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
UV lichtgevende haargel 20ml neon geel
UV lichtgevende haargel 20ml neon geel
UV lichtgevende haargel 20ml neon geel kopen
UV lichtgevende haargel 20ml neon geel kopen

Wij gebruiken cookies

Moon Creations
EUR 2030-01-01 3.48
1 10 9.1 2908
10 10