De Horeca Bazaar

UV lichtgevende haarmascara - Neon roze

Lichtgevende neon roze UV haarmascara is DE nieuwste party trend van het moment!

UV haarmascara is de nieuwste trend op het gebied van UV make-up! Deze nieuwe aanwinst in ons UV assortiment is zeer nauwkeurig uitgekozen. Wereldwijd is dit UV product booming en ook in Nederland lopen steeds meer organisatoren en uitgaanspubliek warm voor deze magische toevoeging op uw festival of party outfit! Wij zijn dan ook zeer blij dat we deze UV haarmascara eindelijk toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment!

Neon UV haarmascara: wie gebruikt het?


Onze Neon UV haarmascara wordt vooral ingekocht door grote gebruikers. Hierbij moet je vooral denken aan evenementen organisatoren van voornamelijk full moon parties, paint parties en andere glow in the dark feesten. Horeca eigenaren en evenementen organisatoren kopen vooral bij ons in om onze gegarandeerde laagste prijs garantie. Ook is het erg in trek bij winkeliers die het vervolgens weer aan hun eigen klanten aanbieden.

De Neon UV haarmascara wordt al geleverd vanaf een tube, dit zorgt er voor dat het direct te gebruiken is voor iedereen die boven de rest wilt uitspatten. Bijvoorbeeld door behulp van de Neon UV haarmascara boven iedereen uit te spatten op je eindexamengala of natuurlijk als ultiem party gadget voor een subtiele streep om je festival outfit compleet te maken.

UV lichtgevende haarmascara: hoe werkt het?


Het werkt heel simpel, de haarmascara ziet er al erg kleurrijk uit in normaal daglicht door de felle kleuren. Maar zodra er een Blacklight of UV lamp op schijnt spatten de lichtgevende effecten er vanaf. Zo wordt u het middelpunt van het evenement.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Glow in the dark haarmascara: hoe breng ik het aan?


De glow in the dark haarmascara ziet er uit als een normale mascara. Zo zit er, net als in normale mascara, een borsteltje in voor optimaal gebruik. Door de borstel is het makkelijk, in strepen, aan te brengen in het het haar. Het is aan te raden om de haarmascara in laagjes aan te brengen voor het beste resultaat.

De glow in the dark haarmascara zal bij blond haar minder haarmascara nodig hebben dan bij donker haar, waar eventueel dus meer laagjes nodig zijn. Test voor het volledige gebruik de haarmascara op een klein deel van uw haar zodat u weet hoeveel u nodig heeft voor volledig gebruik. Zo kan het effect bij geblondeerd of gebroken haar anders uitvallen.

Ook hebben wij UV lichtgevende haargel om uw haar zoals u wilt te kunnen modelleren.

Roze UV haarmascara bij De Horeca Bazaar


Wat maakt ons nou zo bijzonder ? Dat zijn een aantal aspecten. Dat is ten eerste dat wij onze bronnen zorgvuldig uitkiezen. Zo doen wij enkel en alleen zaken met de producent en zijn we zeer kritisch over de kwaliteit van onze producten. De haarmascara wordt geproduceerd door de marktleider van Engeland in UV en glow in the dark producten.

Doordat wij het op een grote schaal inkopen bij de producent zorgen wij ervoor dat we een inkoopvoordeel creëren ten opzichte van de concurrentie. Zo kunnen wij u de laagste prijs garantie van Nederland bieden. En vind u toch elders het artikel goedkoper, dan passen wij direct onze prijs aan.

Vanwege de groeiende populariteit van glow in the dark feesten zorgen wij dat we meer dan genoeg roze UV haarmascara op voorraad zodat we het altijd aan u kunnen aanbieden. Als u de roze UV haarmascara voor 15:00 besteld kunnen we het de volgende dag al aan u aanbieden. Helaas is het niet mogelijk te leveren op zondag.
full moon glow in the dark make up Glow in the dark haarmascara uv neon haa
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?