De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV lichtgevende haarmascara - Neon roze

Lichtgevende neon roze UV haarmascara is DE nieuwste party trend van het moment!

UV haarmascara is de nieuwste trend op het gebied van UV make-up! Deze nieuwe aanwinst in ons UV assortiment is zeer nauwkeurig uitgekozen. Wereldwijd is dit UV product booming en ook in Nederland lopen steeds meer organisatoren en uitgaanspubliek warm voor deze magische toevoeging op uw festival of party outfit! Wij zijn dan ook zeer blij dat we deze UV haarmascara eindelijk toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment!

Neon UV haarmascara: wie gebruikt het?

Onze Neon UV haarmascara wordt vooral ingekocht door grote gebruikers. Hierbij moet je vooral denken aan evenementen organisatoren van voornamelijk full moon parties, paint parties en andere glow in the dark feesten. Horeca eigenaren en evenementen organisatoren kopen vooral bij ons in om onze gegarandeerde laagste prijs garantie. Ook is het erg in trek bij winkeliers die het vervolgens weer aan hun eigen klanten aanbieden.

De Neon UV haarmascara wordt al geleverd vanaf een tube, dit zorgt er voor dat het direct te gebruiken is voor iedereen die boven de rest wilt uitspatten. Bijvoorbeeld door behulp van de Neon UV haarmascara boven iedereen uit te spatten op je eindexamengala of natuurlijk als ultiem party gadget voor een subtiele streep om je festival outfit compleet te maken.

UV lichtgevende haarmascara: hoe werkt het?

Het werkt heel simpel, de haarmascara ziet er al erg kleurrijk uit in normaal daglicht door de felle kleuren. Maar zodra er een Blacklight of UV lamp op schijnt spatten de lichtgevende effecten er vanaf. Zo wordt u het middelpunt van het evenement.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Glow in the dark haarmascara: hoe breng ik het aan?

De glow in the dark haarmascara ziet er uit als een normale mascara. Zo zit er, net als in normale mascara, een borsteltje in voor optimaal gebruik. Door de borstel is het makkelijk, in strepen, aan te brengen in het het haar. Het is aan te raden om de haarmascara in laagjes aan te brengen voor het beste resultaat.

De glow in the dark haarmascara zal bij blond haar minder haarmascara nodig hebben dan bij donker haar, waar eventueel dus meer laagjes nodig zijn. Test voor het volledige gebruik de haarmascara op een klein deel van uw haar zodat u weet hoeveel u nodig heeft voor volledig gebruik. Zo kan het effect bij geblondeerd of gebroken haar anders uitvallen.

Ook hebben wij UV lichtgevende haargel om uw haar zoals u wilt te kunnen modelleren.

Roze UV haarmascara bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar doet zaken met fabrieken over de hele wereld. Van China tot de VS en van India tot ons eigen Nederland. Wij slecteren de fabrieken waamee we zaken doen, zeer nauwkeurig op ethische en kwalitatieve kwesties. Omdat wij altijd zaken doen met de bron (de fabrikant) van een product, snijden wij groothandels en andere tussenschakels uit het proces. Daarnaast kopen wij enorm groot in bij onze fabrikanten, dit zorgt weer voor schaalvoordelen. Door deze dubbele inkoopvoordelen kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen op onze feestartikelen, party gadgets en dus ook op onze UV producten!
Door de enorme populariteit van de full moon parties, glow runs en andere glow in the dark feest-themas, is er enorm veel vraag naar onze UV verf en make-up, wij houden daarom ook altijd meer dan voldoende voorraad aan om in de enorme (en nog steeds toenemende) vraag te kunnen voorzien. Bestel uw roze fluoriserende neon UV haarmascara vandaag voor 15:00 uur, dan is het de volgende dag in huis!

Nog 26 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
4.78