De Horeca Bazaar

Glitter eyeliner - goud

Glitter make-up eyeliner voor feestjes en festivals!

GOUDEN GLITTER MAKE-UP GEEFT EEN WOW-EFFECT

Waar het tegenwoordig om gaat als we het hebben over uitgaan en de festivalwereld is het een zo’n groot mogelijk WOW-effect creëren, waar alle festivals tegenwoordig foamsticks en opblaasdieren als onmisbaar beschouwen is deze glitter cosmetica de ideale toevoeging aan dit rijtje sfeer makende producten!

GOUDEN EYELINER MAKE UP VOOR OUD EN NIEUW!

Als je denkt aan feestdagen als bijvoorbeeld oud en nieuw komt de kleur goud al snel naar boven. Voor feesten met een thema zijn deze spectaculaire eyeliners natuurlijk de perfecte aanvulling op je outfit. Om een oud en nieuw te beleven als nooit tevoren is het een echte aanrader om ook eens een kijkje te nemen naar onze gouden confetti shooter!

DE GOUDEN GLITTER EYELINERS VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND!

Bij De Horeca Bazaar zijn we continu bezig met het aanpassen en het vernieuwen van het assortiment puur door het feit dat de festival en uitgaanstrends telkens weer veranderen. Zo ook deze gouden glitter eyeliner, een echte trend op het gebied van feesten en evenementen! De Horeca Bazaar garandeert altijd de laagste prijs van Nederland, dit komt door de rechtstreekse inkoop bij onze fabrikant.

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
glitter feestartikelen
glitter feestartikelen
festival glitter make-up
festival glitter make-up

Wij gebruiken cookies