De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter eyeliner - rood

Prachtige rode glitter eyeliner voor een prachteffect!

VOOR WIE IS DE RODE GLITTER EYELINER?

Op festivals en feestdagen is er naast alle hordes mensen en rondvliegende confetti natuurlijk ook altijd nog ruimte om jezelf eens flink te kleden in het thema van de gelegenheid, als je het doet moet je het natuurlijk goed doen! Met deze rode glitter eyeliner als aanvulling op je outfit ben je het middelpunt van elk feest of evenement! Denk bijvoorbeeld eens aan koningsdag, het EK en het WK, het is natuurlijk superleuk om de rode glitter eyeliner te combineren met blauwe en zilvere glitter cosmetica om de glitterende versie van de Nederlandse vlag te creëren!

HOE WERKT DE RODE GLITTER EYELINER?

Erg gemakkelijk, de eyeliner kan worden aangebracht net als de traditionele eyeliners. Het grote verschil zit het hem in het prachtige effect dat het geeft. Na het aanbrengen van de eyeliner heb je meteen de puntjes op de i van je feest outfit gezet! Ook is het belangrijk om te weten dat de eyeliners, samen met alle andere feestcosmetica van De Horeca Bazaar, gekeurd is en heeft voldaan aan alle eisen die gesteld zijn aan deze cosmetische producten.

DE BESTE KWALITEIT GLITTER EYELINERS VAN NEDERLAND!

De eyeliners van De Horeca Bazaar zijn ingekocht bij Paintglow, een Engels bedrijf welke gespecialiseerd is in producten zoals bijvoorbeeld de nieuwste glitter eyeliner. Buiten onze andere glow en glitter producten kon het niet wegblijven dat de glitter eyeliners ook werden toegevoegd aan het assortiment van De Horeca Bazaar. Omdat we bij De Horeca Bazaar direct inkopen doen bij de bron (de producent) zorgen we ervoor dat we de laagste prijs van heel Nederland aan kunnen bieden! Voor grotere afnemers hebben we staffelprijzen, dit houdt simpelweg in dat je meer korting krijgt naarmate de afname groter wordt.

Nog 12 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.5