De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV lichtgevende textiel verf 30ml - Neon roze

Ontwerp uw eigen UV glow kleding met deze roze lichtgevende UV verf!

Full moon evenementen en glow in the dark themafeesten zijn onwijs populair geworden de afgelopen jaren. Deze overgewaaide populariteit uit Thailand is voortgevloeid uit het groot aantal Europese backpackers die elk jaar deze feesten op gaan zoeken. De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar vernieuwende horeca gadgets, party must haves en feestartikelen voor festivals. De glow in the dark producten bestaan al wat langer, maar deze UV lichtgevende neon roze textiel verf is werkelijk uniek! Wij zijn dan ook zeer blij dat we deze UV textiel verf op hebben kunnen nemen in ons assortiment.

Lichtgevende neon roze UV textiel verf; wat is de voornaamste doelgroep?

Zoals hierboven aangegeven zijn full moon parties, glow in the dark themafeesten en neon runs evenementen en festivals die onze producten zeer grootschalig inkopen. Horecagelegenheden, festivals en evenementen gebruiken onze neon roze UV glow textiel verf om hun eigen unieke merchandise te creëren, als marketing item of om extra geld mee te verdienden door ze te verkopen. Deze UV verf is ideaal om tassen, T-shirts of bijvoorbeeld petjes mee te bewerken.
Naast de grootschalige inkopers verkopen we deze UV textiel verf ook veel aan particulieren die net wat meer op willen vallen tijdens een evenement of tijdens het stappen.
Vanwege het feit dat wij deze neon roze UV glow textiel verf graag beschikbaar willen stellen voor kleinschalig particulier gebruik, maar ook interessant willen maken voor grootschalige afnemers, maken wij gebruik van een staffelkorting bij grootgebruikers.

Hoe werkt deze UV textiel verf precies?

De werking van deze UV textiel verf is eigenlijk tweeledig. ten eerste geeft de verf al een zeer felle, bijna fluoriderend, effect in regulier daglicht. Ook in "normaal" licht zal de UV verf dus erg goed opvallen. Wanneer u met de neon roze UV textiel verf echter in aanraking komt met een blacklight of ander UV licht....... Wauw. De verf licht op en wordt een ware eyecatcher voor iedere situatie. Zo kunt u bijvoorbeeld iedereen op uw event rond laten lopen met een oplichtend T-shirt met uw merknaam of logo!
De neon UV textiel verf werkt het meest krachtig op een textiel ondergrond (zoals de naam uiteraard al aangeeft).

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik de neon UV verf aan op het textiel?

Ook daar hebben we iets op bedacht. De tubes UV textiel verf hebben een spits uiteinde waardoor de UV verf erg makkelijk vanuit de tube aan te brengen is op uw tassen, petjes of T-shirts. Hierdoor hoeft u de verf niet eerst op de vingertoppen te smeren maar kan het direct vanuit de tube op het textiel. Dit is niet alleen makkelijk wanneer u mooie, gedetailleerde kunstwerken of teksten op uw textiel wil aanbrengen, ook zorgt de spitse bovenkant voor een minimale verspilling van uw UV verf!

Lichtgevende UV textiel verf bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar de beste, vernieuwende feestartikelen die een toegevoegde waarde zijn voor de beleving binnen uw horecagelegenheid, evenement of tijdens uw festival. Daarbij zijn wij zeer kritisch bij het bepalen met welke fabrikanten wij zaken doen. Vanwege het feit dat wij al onze party gadgets zeer grootschalig EN direct bij de bron inkopen; creëren wij dubbele inkoopvoordelen. Deze inkoopvoordelen geven wij in de vorm van de laagste prijsgarantie weer terug aan onze klanten.
De enorme populariteit van de full moon parties, glow in the dark events en andere neon gerelateerde evenementen zorgen voor een ware run op deze neon roze UV textiel verf. Dat is ook de reden dat wij dit product enorm grootschalig op voorraad hebben, om zo aan de enorme vraag te kunnen blijven voldoen. Bestel uw neon UV verf vandaag voor 18:00 uur online, en u heeft het de volgende werkdag al in huis!

Slechts 2 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2619
9.1
2619 Beoordelingen
"Top
Supersnelle bezorging"
4.07