De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze glowsticks

Pretty in pink! De leukste roze artikelen voor de kleinste prijzen!

Themafeesten en met name roze themafeesten schieten als paddenstoelen uit de grond! Denk aan mega evenementen als Roze Maandag, de Gay Pride en Roze Zaterdag. Allemaal evenementen die gedomineerd worden door roze feestartikelen of producten met de typische regenboog kleuren. Daarnaast worden kroegen en clubs die zich richten op de gay community steeds populairder en zien we er steeds meer. Roze feestartikelen zijn dus enorm hot! Deze roze gow sticks mogen daarin niet ontbreken. Vooral bij schemering of in het donker komen deze mooie glow sticks perfect tot hun recht!

Roze feestartikelen tegen de laagste prijs van Europa!

Roze feestartikelen en dus ook de roze glow sticks, bieden wij aan met de garantie op de laagste prijs van Europa. Wij kopen onze roze feestartikelen enorm grootschalig in waardoor we onze roze feestartikelen altijd tegen de scherpste prijs aan kunnen bieden.
Dat betekent automatisch ook dat we onze roze feestartikelen grootschalig op voorraad hebben, wat weer zorgt voor een snelle levering. Uw roze feestartikelen vandaag voor 18:00 uur bestellen = de volgende werkdag a bij u in huis!

Slechts 24 pakken in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.93