De Horeca Bazaar

Roze feest ballonnen - 28cm

Roze ballonnen en alle andere roze feestartikelen met de laagste prijsgarantie

Roze feestartikelen zijn populairder dan ooit. Door de enorme opkomst van roze getinte evenementen en gay georiënteerde festivals zitten de roze feestartikelen enorm in de lift. Niet alleen de feestartikelen, ook de roze decoratieve producten groeien in populariteit. Van de laatste categorie zijn vooral de roze vlaggenlijnen en natuurlijk de roze ballonnen enorm populair. We kunnen zelfs wel stellen dat de roze vlaggenlijnen en de roze ballonnen basisingrediënten zijn voor een roze georiënteerd feest of evenement!

Roze ballonnen tegen de laagste prijs!

Roze ballonnen zijn, zoals gezegd, onmisbaar voor een pink party of een roze georiënteerd festival. Wij bieden niet alleen het leukste en breedste assortiment roze feestartikelen en decoratie; wij bieden dit alles ook nog eens aan met de laagste prijsgarantie! Wij kopen onze roze ballonnen en andere roze feestartikelen dusdanig grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren bij de inkoop van onze roze ballonnen.
Deze grootschalige inkoop heeft als bijkomend voordeel dat we de roze ballonnen altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur uw roze ballonnen online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 437 pakken op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Mooie ballonnen tegen lage prijzen
Mooie ballonnen tegen lage prijzen

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 2.19
1 10 9.1 2906
9 10