De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze feest ballonnen - 28cm

Roze ballonnen en alle andere roze feestartikelen met de laagste prijsgarantie

Roze feestartikelen zijn populairder dan ooit. Door de enorme opkomst van roze getinte evenementen en gay georiënteerde festivals zitten de roze feestartikelen enorm in de lift. Niet alleen de feestartikelen, ook de roze decoratieve producten groeien in populariteit. Van de laatste categorie zijn vooral de roze vlaggenlijnen en natuurlijk de roze ballonnen enorm populair. We kunnen zelfs wel stellen dat de roze vlaggenlijnen en de roze ballonnen basisingrediënten zijn voor een roze georiënteerd feest of evenement!

Roze ballonnen tegen de laagste prijs!

Roze ballonnen zijn, zoals gezegd, onmisbaar voor een pink party of een roze georiënteerd festival. Wij bieden niet alleen het leukste en breedste assortiment roze feestartikelen en decoratie; wij bieden dit alles ook nog eens aan met de laagste prijsgarantie! Wij kopen onze roze ballonnen en andere roze feestartikelen dusdanig grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren bij de inkoop van onze roze ballonnen.
Deze grootschalige inkoop heeft als bijkomend voordeel dat we de roze ballonnen altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur uw roze ballonnen online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Slechts 57 pakken in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2832
9.1
2832 Beoordelingen
"Snelle levering, klantvriendelijk en goede kwaliteit
De bestelling werd super snel geleverd, de prijs en kwaliteit van de spullen zijn ook super goed en bij vragen word je heel..."
2.19