De Horeca Bazaar

Roze decoratieve ballonnen - 30cm

Met roze deco ballonnen maak je prachtige decoratie zoals een ballonnenboog

Roze ballonnen zijn hot! Dat geldt overigens voor alle roze feestartikelen en roze feestdecoratie. Door de enorme opkomst van grootschalige roze en gay georiënteerde festivals en evenementen, groeit daarmee ook de vraag naar onze roze artikelen. Denk aan evenementen as Roze Maandag, Gay Pride en ook Roze Zaterdag is enorm in opkomst. Deze roze getinte evenementen groeien ontzettend hard. Ook merken we dat er steeds meer horecagelegenheden opkomen met de gay community als voornaamste doelgroep. Door deze snelle ontwikkelingen in de markt, groeit daarmee ook de vraag naar onze roze feestartikelen en roze feestdecoratie.

Roze decoratieve ballonnen tegen de laagste prijs!

Deze roze ballonnen zijn van professionele kwaliteit. Deze roze deco ballonnen worden specifiek erg veel gebruikt voor ballonnenbogen en ballonnen pilaren. Denk aan winkelopeningen, actiedagen, bedrijfsfeesten, etc. Wij bieden niet alleen het breedste assortiment roze feestartikelen. Wij bieden het ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe wij dat kunnen garanderen? Simpel! Wij kopen onze roze ballonnen en roze feestartikelen enorm grootschalig in en direct bij de fabrikant. Op deze manier creëren we schaalvoordelen die voor concurrenten lastig te evenaren zijn.

Vanwege deze inkoopvoordelen kunnen wij onze roze feestartikelen, en dus ook de roze ballonnen, aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland! Uw roze ballonnen voor 18:00 uur online bestellen = de volgende werkdag bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 56 pakken op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Online goedkope ballonnen bestellen
Online goedkope ballonnen bestellen

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 12.34
1 10 9.1 2908
10 10