De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze confetti shooter - 80cm

Professionele roze confetti shooters, zeer geschikt voor festivals en grote zalen.

Roze themafeesten, en dus ook roze feestartikelen, zijn enorm populair. En deze populariteit neemt zienderogen toe! Denk aan de enorme omvang die de Gay Pride en Roze Maandag hebben bereikt; niet normaal! Ook de gay georiënteerde kroegen en horecagelegenheden winnen steeds meer terrein. Het is dan ook niet heel raar de de vraag naar roze feestartikelen enorm toeneemt. De 80cm roze confetti shooters worden vooral ingezet op grotere (outdoor) evenementen. Vanwege het enorme bereik is het niet geschikt voor kleine zaaltjes. Ook het feit dat de confetti biologisch afbreekbaar is, zorgt er voor dat dit product veel in de buitenlucht gebruikt wordt!

Roze feestartikelen kopen met de garantie op de laagste prijs!

Wij bieden al onze roze feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Europa! Dat zeggen wij niet alleen, dat garanderen we! Wij kopen al onze roze artikelen enorm grootschalig in en creëren daarmee schaalvoordelen die niet te evenaren zijn. Deze schaalvoordelen zorgen ervoor dat we al onze feestartikelen aan kunnen bieden tegen de laagste prijs van Europa.
Een bijkomend voordeel van de grootschalige inkoop, is dat we al onze roze feestartikelen direct uit voorraad kunnen leveren. Uw roze confetti shooters vandaag voor 18:00 uur online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.74