De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bengaalse stadion fakkels - Blauw

Creëer een prachtige sfeer met deze stadion fakkels!

Mensen onderschatten hoe belangrijk sfeerbeleving is. Dit is natuurlijk niet alleen geluid! Tegenwoordig willen we ook een krachtig en fel beeld om de sfeer te omarmen. Daarbij komt de fakkel om het hoekje kijken! Met een pakket van 3 is het makkelijk bestellen voor grote partijen, en een echte toevoeging tot uw feest! Wilt u een ander kleurtje? Dan hebben we ook Rode fakkels! Wilt u meer informatie over de regels rondom de verkoop van vuurwerk? Bekijk dan onze Informatiepagina over vuurwerk.

Een prachtig stuk sfeerbeleving voor uw evenement!

Deze fakkels zijn razend populair onder voetbalfans! Of prima te gebruiken voor bruiloften! Deze fakkels vallen onder categorie 1, dit houdt in dat deze net zoals sterretjes en ijsfonteinen het gehele jaar gebruikt mogen worden. Let op! Het is niet aangeraden deze in een gesloten ruimte te gebruiken. Ook populair zijn onze LED foam sticks deze zijn wel in gesloten ruimte te gebruiken, en voegt een prachtig element toe aan uw evenement of feest!

Een prachtig product voor een lage prijs!

De Horeca Bazaar heeft de goedkoopste fakkels van heel Europa! Dit kan omdat wij grootschalig inkopen bij onze leverancier en hiermee een groot prijsverschil maken. Het verschil tussen ons en de concurrent is dat wij het rechtstreeks inkopen, hierdoor zitten er dus geen ondernemingen tussen die de prijs verhogen. Zo betaald u dus niet teveel voor uw product! En voor 18:00 besteld betekend de volgende dag in huis!

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.9