De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm metallic goud

Gouden streamer shooters; chique feestartikelen tegen de laagste prijs! Streamer cannons vandaag besteld, de volgende dag in huis!

Steeds vaker wordt er groots uitgepakt in de horeca en vooral op evenementen en festivals. Danseressen, lasershows, vuurwerk, led gadgets en andere feestartikelen worden gebruikt om de gasten non stop te vermaken. Dat geldt zeker ook voor de special effect en belevingsproducten van MagicFX. MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn kwalitatief hoogstaande producten en zijn innovatieve special effects. Van CO2 jets tot streamer kanonnen en van vlameffecten tot de meest vernieuwende confetti gadgets; MagicFX zorgt altijd en overal voor een adembenemend effect onder uw gasten. Wij zijn dan ook erg trots dat wij zakenpartner zijn van het internationale begrip MagicFX.

Chique feestartikelen; elektrische streamer cannons goud!

Streamer shooters zijn de laatste jaren enorm in opkomst. Waar er voorheen vooral gebruik werd gemaakt van de confetti cannons en de elektrische confetti cannons, zijn het nu ook erg vaak de streamer shooters die we tegenkomen op evenementen, in de horeca en op festivals. Streamer kanonnen werden voorheen vooral veel gebruikt voor sfeeracties tijdens sportwedstrijden, popconcerten en immense festivals. Nu MagicFX ook de kleinere versie van de streamer shooter ontwikkeld heeft, is de elektrische streamer shooter ook erg populair aan het worden op de kleinere events en gelegenheden. Deze 40cm elektrisch streamer cannon goudgeeft een zeer chique en feestelijk effect. Deze shooter wordt erg veel gebruikt tijdens bruiloften, feestdagen en catwalks.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.2