De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Gouden ballonnen - Metallic - 26cm

Gouden ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar, laagste prijs van Nederland.

Ballonnen, op elk feestje een van de grootste smaakmakers als het gaat om de decoratie. Iedereen kent ze en iedereen weet hoe belangrijk ze zijn op elk feestje, waar dan ook. Deze metallic gouden feestballon is een enorme toevoeging aan het assortiment aangezien er ontzettend veel vraag naar is in de horeca. De ballonnen kunnen ook gebruikt worden voor grote evenementen, waar de ballonnen massaal het publiek in worden gegooid. Dit creëert een prachtig aanzicht voor uw gasten en zo maakt u het een onvergetelijk moment.

Metallic gouden ballonnen, wie gebruiken ze?

Onze ballonnen worden door veel verschillende partijen gebruikt, van een klein verjaardagsfeestje, tot grote evenementen die ballonnen in grote getale het publiek in gooien om een spectaculair effect te creëren. Stel het je maar is voor, een hele zee met gouden ballonnen, weerspiegeling van het zonlicht en heerlijke muziek. Dat is toch perfect ? Knal een MagicFX handmatige confetti shooter 28cm metallic goud open en het feest kan beginnen!

Gouden ballonnen bij een gouden Jubileum

Deze gouden ballonnen zijn naast een decoratie middel voor een verjaardag of festival, ook het perfecte decoratiemiddel voor op uw 50 jarige jubileum voor uw bedrijf of samenwerking. Met deze kleur ballonnen geeft u net die extra 'touch' aan deze mooie gelegenheid. Een extra feestelijke toevoeging op een jubileum is natuurlijk het ballon oplaten. Naast gouden ballonnen, zijn ook de witte & witte metallic ballonnen erg populair bij ballonoplatingen. Wil je ze niet op laten stijgen maar bijhouden? Doe ze dan aan onze ballonnenstokjes!

Gouden ballonnen bij De Horeca Bazaar

Deze gouden ballonnen zijn van de beste kwaliteit op de markt, wij halen onze producten namelijk niet zo maar bij de goedkoopste producent. Wij kiezen onze producten zeer nauwkeurig uit en letten daarbij op kwaliteit en duurzaamheid. Echter kunnen wij u ook bij dit product de laagste prijsgarantie van Nederland aanbieden. Omdat wij het bij de bron inkopen zorgen wij naast de uitstekende kwaliteit, er ook voor dat we de voordeligste kunnen zijn. Vindt u het product elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan! Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis (Nederland & België).

Nog 343 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.04