De Horeca Bazaar

Ballonnenstokjes

De goedkoopste ballonnenstokjes van Nederland, leuk voor ieder feestje!

Omdat ballonnen dus dé bekendste decoratie middelen zijn en vaak gebruikt worden als vermaakt voor uw bezoekers, hebben wij van De Horeca Bazaar naast onze ballonnen ook een aantal benodigdheden toegevoegd aan ons assortiment om van uw evenement of feest een echt succes te maken. Zo hebben wij namelijk deze opzetstokjes van plastic materiaal toegevoegd aan ons assortiment.

Ballonnenstokjes gebruiken voor kinderfeestjes

Naast dat het er heel leuk uit ziet om een ballon op een stokje te zetten kun je ze ook gebruiken als het vermaak voor kinderen op een verjaardag. Gebruik ze bijvoorbeeld om ze uit te delen met een leuke traktatie op het einde van een feestje om kleine kinderen toch nog wat mee naar huis te geven waar ze veel plezier aan hebben! Al helemaal in combinatie met onze bedrukte ballonnen.

Ballonstokjes in combinatie met ballonnen kopen voor uw winkel

U kunt uiteraard er ook voor kiezen om naast onze ballonnen ook deze ballonnenstokjes te verkopen vanuit uw eigen winkel. Dan kunt u zelf uw klanten kennis laten maken met onze top kwaliteit producten. Laat dus ons als uw groothandel dienen en maak het voor u zelf goedkoper. Wij kopen namelijk onze spullen direct van onze producenten zodat wij het ook voor onze klanten voordelig kunnen houden. Bekijk snel even onze staffelprijzen zodat u zeker weet hoe u het goedkoopste uit bent. Vul uw ballonnen ook met helium uit de helium tank van De Horeca Bazaar.

Stokjes voor ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar

Wij van De Horeca Bazaar gaan naast top kwaliteit producten ook voor de laagste prijs voor onze klanten. Zo kopen wij onze producten direct in bij de producent. Omdat wij het direct bij de bron inkopen zorgen wij ervoor dat de prijs minimaal blijft, voor onszelf, maar het belangrijkste, ook voor onze klant. Wij hanteren zo namelijk onze laagste prijs garantie. Bestelt u onze producten voor 18:00 uur dan heeft u het morgen in huis. (Nederland & België)

Meer info
Minder info

Nog 2998 pakken op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
ballonstokjes kopen
ballonstokjes kopen

Wij gebruiken cookies

DHB
EUR 2030-01-01 14.46
1 10 9.1 2889
10 10