De Horeca Bazaar

Cijfer ballon goud - 97cm - Cijfer nul

Grote gouden cijfer ballonnen; makkelijk te vullen met helium!

Cijferballon zie je steeds vaker terugkomen op verjaardagen, jubilea, huwelijksfeesten en ook heel vaak op social media! Ze zijn zo populair geworden dat wij niet anders konden dan de Folie cijferballonnen in ons assortiment op te nemen. Zo kan je deze gouden nul gebruiken bij een goud jubileum zoals een feest van een stel dat 50 jaar getrouwd is. Je kan de cijferballon natuurlijk ook combineren met een ander cijfer om zo elk tiental te combineren!

Folie cijferballonnen geschikt als helium ballon

Deze folie cijferballonnen zijn ook erg geschikt als helium ballon. De cijferballonnen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit folie en zijn daarom erg sterk. Er gaat geen lucht in, of uit! De cijfer ballon is op te hangen door middel van 2 bevestigingspunten op de onderkant of 2 op de bovenkant. Naast al deze goede kwaliteiten is de folie cijfer ballon ook nog is bijna een meter groot!

Folie cijferballonnen van De Horeca Bazaar

Bij De Horeca Bazaar bieden wij jou de beste kwaliteit voor het kleinste prijsje van Nederland! Dit doen we bij al onze feestartikelen! Dus niet alleen onze folie cijferballonnen doen we voor de laagste prijs weg, maar alles! Zo zijn onze LED foamsticks, ijsfonteinen en confetti kanonnen ook spotgoedkoop!

Meer info
Minder info

Nog 91 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Gouden folie cijferballon 0
Gouden folie cijferballon 0

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2908
10 10