De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze ballonnen - 91cm

Grote roze ballonnen kopen bij de Horeca Bazaar!

Ballonnen zijn uiteraard dé populairste decoratie voor elk feest, van groot tot klein. Van een groot evenement tot een bescheiden verjaardag. Overal vind je ballonnen terug en nu dus ook bij ons. Wij hebben naast normale ballonnen nu ook een groot aantal grote ballonnen van 91 cm in doorsnee toegevoegd aan ons assortiment. Deze ballonnen zijn al een prachtige decoratie op zich, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Mega ballonnen op uw festival

Naast dat ballonnen zeer populair zijn op festivals om het publiek mee te vermaken, zijn ze ook decoratief zeer goed inzetbaar. Zo kan je deze mega ballonnen bijvoorbeeld in een trosje naast het podium hangen om het podium op te vrolijken. Je hoeft ze alleen maar op te blazen met helium en je creëert al een prachtig aanzicht voor uw gasten. De ballonnen zijn van een zeer professionele kwaliteit dus het opblazen met helium is geen probleem. En na het vullen van ballonnen kun je heerlijk in stijl uitrusten in de zon met onze roze festivalbril!

Reuze ballonnen vullen met confetti

Aangezien onze reuze ballonnen van een zeer professionele kwaliteit zijn is het ook mogelijk om ze te vullen met confetti. Zodra de ballonnen gevuld zijn met confetti zijn ze klaar om het publiek in te gaan. De ballonnen zullen in eerste instantie over en weer gegooid worden, maar zodra er een van de ballonnen knapt begint het spektakel pas. U weet namelijk dat de ballonnen gevuld zijn met confetti, maar uw publiek komt daar pas achter wanneer er een kapot gaat, en uw publiek totaal onder de confetti zit.

Reuze ballonnen decoratie bij De Horeca Bazaar

Deze roze mega ballonnen van top kwaliteit koopt u natuurlijk bij De Horeca Bazaar. Wij zorgen er namelijk voor dat wij voor u, de klant, de goedkoopste zijn en ook blijven. Wij halen onze producten direct bij de bron van het product vandaan, namelijk de fabriek. Zo zorgen wij ervoor dat wij het goedkoop houden voor onze klanten. Wij hanteren zo onze laagste prijs garantie en vindt u het product elders goedkoper ? Dan passen wij direct onze prijzen aan! Bestelt u overigens onze producten voor 18:00 uur? Dan heeft u uw producten morgen nog in huis. (Nederland & België)

Nog 185 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2684
9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"
3.45