De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Magic FX Losse confetti roze - 1kg

Roze confetti geeft een prachtig effect! Vul de lege confetti shooters bij met onze MagicFX confetti.

Confetti is populairder dan ooit! Echter werd er lange tijd terug al veel gebruik gemaakt van het prachtige effect van confetti. Steeds vaker zien we confetti in verschillende vormen en in combinatie met verschillen party gadgets voorbij komen. Zo zijn de confetti shooters onwijs populair. Als festival gadget worden ook de elektrische confetti kanonnen erg veel ingezet. Onze losse confetti is ook te gebruiken in combinatie met andere confetti attributen. Bezorg uw gasten een onvergetelijke avond door gebruik te maken van onze confetti. Bezorg uw gasten het WOW effect door onze confetti mogelijkheden te combineren. Ieder feest start met confetti!

MagicFX confetti tegen de scherpste prijs van Nederland!

MagicFX staat voor wonderbaarlijke effecten, kwaliteit, professionaliteit, vernieuwend, voor horeca- en festival gadgets, voor WOW-effecten, voor beleving; eigenlijk voor alles waar het in het huidige entertainment om draait. De Horeca Bazaar is dan ook zeer trots om zich partner van het grootste special effects bedrijf van de wereld te mogen noemen. Uiteraard combineren wij de kwaliteit en professionaliteit met de scherpste prijs, zoals u van ons gewend bent.

Bij ons besteld u uw losse confetti al vanaf 1 kg, uiteraard tegen de laagste prijs van Nederland.

Nog 61 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
13.13